DETROIT — Dodge larmer med sine brølende motorer, før han skifter til mere miljøvenlig elektrificeret ydeevne.

Muskelmærket sagde mandag, at det vil bringe Durango Hellcat tilbage til 2023-modelåret og frigive syv hyldest Challenger- og Charger-modeller, der hylder navnepladernes historie. Det genopliver også adskillige arvefarver til 2023 Challenger og Charger og gør det lettere for Challenger-købere at forvandle deres coupéer til cabriolet gennem et partnerskab med Drop Top Customs i Florida, der tilbyder fremskyndet forsendelse.

Tiden er knap til denne generation af den hurtige Challenger og Charger, som indvarslede Hellcat-æraen, der tilbød mere end 700 hk motorer direkte fra fabrikken. De er beregnet til at gå ud af produktion i slutningen af ​​2023. Brampton Assembly Plant i Ontario har bygget mere end 3 millioner siden 2005, hvor den moderne oplader blev lanceret.

Før disse kraftfulde biler viger for elektriske efterfølgere, sagde Dodge CEO Tim Kuniskis, at mærket ønskede at fejre dem.

“Tre millioner biler, en milliard hestekræfter og en masse rigtig glade kunder, der hjalp med at opbygge vores brand,” sagde Kuniskis. “Vi vil sørge for, at vi gør det rigtigt.”

Hver 2023 Charger og Challenger vil have en “Last Call” underhjelmplade med køretøjets navn og silhuet, der viser deres oprindelse som “Designed in Auburn Hills” og “Assembled in Brampton”.

Alle 2023 Charger- og Challenger-modeller vil blive allokeret til forhandlere på én gang, hvilket Dodge siger vil hjælpe kunderne med at identificere og sikre dem lettere. Dodge vil give kunderne en guide til at finde deres foretrukne køretøjer på dodgegarage.com. Siden vil indeholde oplysninger om tilgængelig beholdning hos hver forhandler.

Dodge genintroducerer arvefarver kaldet B5 Blue, Plum Crazy purple og Sublime green samt den moderne Destroyer Grey. Derudover vil R/T-varianterne af Charger og Challenger have nyt “345”-skærmmærke, “en forklaring til den 345 kubik-tommer Hemi-motor under motorhjelmen,” sagde mærket.

Dodge udvider rækkevidden af ​​sine SRT Jailbreak-modeller, der blev introduceret i år til 807-hk Charger og Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody-udgaver, som låste op for farvekombinationer, som tidligere var begrænset fra at bestille, mens de øgede kraften og tilføjede nye fabrikstilpassede muligheder. For 2023 vil Jailbreak-modellerne også være tilgængelige til 717 hk Challenger og Charger SRT Hellcat, et træk, som Dodge siger, vil give flere kunder muligheden for at konfigurere deres egne “one-of-a-kind” køretøjer.

Meddelelserne kom på den første dag af Dodge’s Speed ​​Week-program på M1 Concourse i forstaden til Detroit, der vil detaljere retningen for mærket. Mandag fokuserede på det “nuværende muskel”-tema for dets eksisterende lineup, mens tirsdag og onsdag vil afsløre flere dele af dens toårige Never Lift-forretningsplan.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.