Den første BMW X7 M60i nogensinde er vores næste prøvetur. Den forfriskede X7 SUV blev afsløret tidligere i år, men den er nu klar til at lande i hænderne på journalister fra hele verden. Alligevel, forud for mediebegivenheden, begynder de første BMW X7-enheder at ankomme til amerikanske forhandlere. St. Louis-baseret BMW Autohaus netop modtaget deres første X7-tildeling: en fantastisk BMW X7 M60i i sort safir med sort læderinteriør.

Nye forlygter og opfrisket interiør

bmw x7 m60i sort safir 13 830x553bmw x7 m60i sort safir 13 830x553
Billeder instagram.com/lucasjohnsonphoto og BMW Autohaus

Som du kunne forvente, matcher den sorte maling det faceliftede design bedre end nogen anden farve. Takket være de opdelte forlygter og lidt nydesignet nyregitter er fronten ikke kun mere aggressiv i udseende, men også mere luksuriøs. Forlygterne er nu opdelt i to halvdele, øvre og nedre. Den øverste halvdel har en moderne, slankere version af det karakteristiske dual-halo BMW-forlygtedesign ved at tilbyde to slanke hockeystav-LED’er på hovedet.

bmw x7 m60i sort safir 08 830x553bmw x7 m60i sort safir 08 830x553
Billeder instagram.com/lucasjohnsonphoto og BMW Autohaus

De øverste lys fungerer som kørelys samt blinklys, så den nederste halvdel kan håndtere fjern- og fjernlys. Den nederste halvdel er meget større på grund af de vigtigste belysningselementer, og den strækker sig ind i lodrette luftindtag i den forreste kofanger. Den er også en smule tonet, for at give indtryk af, at hovedstrålerne gemmer sig i baggrunden, indtil de skal bruges. Bagpå er BMW X7 Facelifts baglygter næsten identiske med pre-LCI-baglygterne, bortset fra at de har en smule mere dybde og er mørkere i farven. Derudover får X7 Facelift et valgfrit oplyst nyregitter, ligesom X6 og den kommende 7-serie. Belysningen aktiveres, når en af ​​dørene åbnes og kan indstilles til eller fra via iDrive-systemet.

Billeder instagram.com/lucasjohnsonphoto og BMW Autohaus

Nogle af indstillingsændringerne inkluderer 23″ hjul og et par nye farver. Toppen af ​​linjen BMW X7 M60i får også et par nye nuancer, herunder M Marina Bay Blue, Ametrine Metallic og Frozen Pure Grey Metallic. Der er selvfølgelig også et væld af nye individuelle farver tilgængelige, inklusive Daytona Violet og Ruby Red. BMW X7 M60i får også et valgfrit “BMW M 50 Years”-emblem på motorhjelmen, bagklappen og navkapsler.

Buet skærm og iDrive 8

Billeder instagram.com/lucasjohnsonphoto og BMW Autohaus

Indvendigt er BMW X7 Facelift stort set det samme som før, med kun få små, men meningsfulde opdateringer. Den får noget ny teknologi og et par interessante funktioner, der holder den frisk i 2022. Den vigtigste opdatering, du vil bemærke, er den massive nye iDrive 8-skærm, der er lånt direkte fra BMW iX. Ikke alene er det den samme skærm, men den er implementeret på samme måde med et svævende design, så den nu hænger over det ekspansive stykke træbeklædning på instrumentbrættet. Mere subtile opdateringer inkluderer lysbjælken på passagersiden af ​​instrumentbrættet, som læser “X7”, og iX-stil skifteskifte, som erstatter det gamle gearstang.

Første M60i BMW-model nogensinde

BMWs første helt nye V8-motor i evigheder vil også først ramme scenen på denne nye X7. Den er internt kendt som “S68”-motoren og vil være en ordentlig M Division V8, der også vil blive brugt i nogle M Performance-biler, såsom BMW X7 M60i. Ligesom sin forgænger vil S68 være en 4,4 liters dobbeltturboladet V8 og vil få noget ordentlig motorsportsteknologi, såsom en tværgående udstødningsmanifold, banksymmetriske turboladere, ekstern motoroliekøling med en helt ny oliepumpe, en forstærket krumtapaksel, og en letvægts oliesump.

Endnu vigtigere er det, at den også får 48-volt mild-hybrid teknologi med ekstra strøm fra en elektrisk motor. BMW hævder, at 48-volts mild hybridmotor yder 12 hestekræfter, men op til 147 lb-ft (200 Nm) drejningsmoment. Det siges også at hjælpe med at udjævne automatisk start/stop-teknologi. Samlet systemeffekt for BMW X7 M60i er 530 hestekræfter og et drejningsmoment på 553 lb-ft (750 Nm). Ifølge BMW kommer M60i fra 0-60 mph på 4,7 sekunder.

[Photos by instagram.com/lucasjohnsonphoto and BMW Autohaus]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.