Stævningen hævder, at de tiltalte ved at indgå aftalen med DMC har misligholdt deres kontrakt og “fortroende” pligter. Dermed siger retssagen, at de tiltalte overtrådte Defend Trade Secrets Act og Texas Uniform Trade Secrets Act og begik bedrageri.

Karma advokat Jesse Coleman fortalte Bilnyheder at “Karma beskytter aggressivt sine intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder dets forretningshemmeligheder”, men afviste at kommentere yderligere på sagen.

Retssagen kommer efter, at byrådet i San Antonio godkendte en incitamentspakke på 562.500 USD til DMC i april, der banede vejen for, at virksomheden kunne ansøge om 1,25 millioner dollars i skatterefusion for at oprette sit hovedkvarter i byen. Pakken kræver, at DMC skal skabe 450 job inden udgangen af ​​2026 og betale en gennemsnitsløn på $145.600.

Karma, baseret i Irvine, Californien, og finansieret med kinesiske investeringer, blev grundlagt i 2014 og har oplevet adskillige ledelsesmæssige tilbageslag i de seneste år.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.