Citere:Oprindeligt indsendt af Bumpinjeep
Se indlæg

Helt ærligt, jeg kan se, at denne bil er meget dyr sammenlignet med F-seriens modstykke. Jeg formoder, at det bare er det, der sker, når du har flere muligheder, men mand. Hvad kunne du toppe en F87C på, som $65K? Jeg kunne forestille mig, at en G87 kan skubbe høje $70s med nok muligheder. Det er seriøse penge. Jeg håber, jeg tager fejl. Men så på bagsiden er det rart at kunne vælge en bil ud til, som du vil.


Sådan ser jeg også på det. Hvis du vil fravælge det, er himlen grænsen. Men hvis du vil holde det enkelt, er jeg sikker på, at du kan få en ganske anstændig spec for 68k eller deromkring. Jeg forventer også, at byggekvaliteten er meget bedre end F87 baseret på, hvordan G42 er, så det sammen med inflation vil retfærdiggøre prisstigningen.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.