Virksomheden har mellem $1 million og $10 millioner i forpligtelser og mindre end $50.000 i aktiver, ifølge arkiveringen.

“Den globale COVID-19-pandemi har haft en langvarig indvirkning på skyldnerens operationer,” ifølge et forslag indgivet af Scott Kwiatkowski, en advokat, der repræsenterer Cammand. “…På grund af manglende evne til at køre et andet skift og de øgede udgifter forbundet med de globale forsyningskædeproblemer, er driftsomkostningerne steget, og debitor stod over for en forestående lukning af virksomheden.”

Kwiatkowski, en associeret med Goldstein Bershad og Fried PC, svarede ikke på en anmodning om kommentar torsdag. Crain har også efterladt en besked til virksomheden.

Konkursen i denne uge er det seneste tegn på, at nogle små producenter og leverandører kan have økonomiske problemer kommer til hovedet, især i Detroit. Gissing North America LLC indgivet til kapitel 11 i sidste uge citerer mange af de samme faktorer som Cammand, herunder inflation og mangel på arbejdskraft.

Cammand, der blev grundlagt i 2002, opererer i en 14.000 kvadratmeter stor butik med CNC, pistolboring og overflade- og designudstyr.

På sit præ-pandemiske toppunkt havde Cammand 18 ansatte, der kørte to skift dagligt i løbet af ugen med begrænsede weekendtimer, hedder det i arkivet. Det har siden mistet to tredjedele af sit personale.

“Før den globale pandemi var 20 procent af debitors ordrer på job fra Canada, og siden den globale pandemi begyndte, har debitor mistet størstedelen af ​​canadiske job og derved forårsaget en reduktion i indkomsten,” står der i ansøgningen.

Virksomheden skylder omkring 1,5 millioner dollars til Huntington National Bank, som den har indgået to tidligere overbærenhedsaftaler med. Det skylder også den amerikanske Small Business Administration næsten $120.000 for uforgivet Paycheck Protection Program-lån.

Dets andre store kreditorer er Birmingham, Mich.-baserede Mac R LLC, som kræver $132.210, og Sterling Heights, Mich.-baserede Merrifield Machinery Solutions, som kræver $14.500.

Cammand vurderede, at det ville være nødvendigt at bruge omkring 252.780 $ for at fortsætte forretningen i de næste tre måneder, hvilket den sagde ville være i kreditorernes bedste interesse. Retten godkendte tirsdag et forslag om at tillade selskabet at bruge den kontante sikkerhed.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.