Lige så fantastisk som Pebble Beach og The Quail er, er min yndlingsbegivenhed i Monterey Car Week nok Legends of the Autobahn. Det er bare en flok fantastiske biler på en græsplæne med deres ejere og rigtige entusiaster. Der er ikke nogen uberrige mennesker, der sammenligner ure og sko. Dette års Legends-begivenhed var bedre end normalt, da det skiftede spillested til Pacific Grove-golfbanen, hvilket gav en mere behagelig og bekvem atmosfære. I denne nye video leder Horatiu dig gennem nogle af de fedeste BMW’er fra Legends, så du selv kan se, hvordan det er at deltage.

Hovedbegivenheden for BMW var naturligvis M4 CSL. Det var første gang, amerikanere havde chancen for at se M4 CSL personligt, da dens tidligere debuter var i Europa. Med 543 hestekræfter fra sin twin-turbo I6, og en omfattende vægtbesparelse, vil M4 CSL have et langt bedre forhold mellem kraft og vægt end nogen anden M3 eller M4. Den får også langt mere aggressiv aero, opgraderet affjedring, Cup 2-dæk og et mere vredt udseende.

2022 legends of autobahn 33 830x5532022 legends of autobahn 33 830x553

Men M4 CSL var langt fra den fedeste bil der. Der var et par lækre BMW Z8’ere ved hånden, en fantastisk BMW M1 og utallige andre klassiske Bimmere. Overalt hvor man drejede sig, var der en slags ikonisk BMW, såsom en 2002 eller 3.0 CSL. Hvis du er en BMW-nørd, er Legends of the Autobahn nirvana.

Der var endda nogle pænt tunede biler ved hånden. For eksempel var PSI’s Ruby Star-farvede BMW M3 Competition der, hvilket altid er rart at se. Vi havde endda chancen for at tjekke Vorsteiners nye M3- og M4-gitteropgradering, som er designet til at mindske den visuelle effekt af det massive nye design. Jeg er ikke sikker på, om det lykkedes, men du kan selv bedømme i videoen.

Legends of the Autobahn er en begivenhed, som alle BMW-fans skal deltage i. Det kan være svært at komme til, men det er det værd for fans at gå mindst én gang, for at se biler, du ellers aldrig ville se, og tale med ligesindede entusiaster og ejere. Tjek det ud.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.