Samlede biler kan være blevet betragtet som et totalt tab af deres forsikringsselskaber, men det betyder ikke, at de er gode for ingenting. Mens mange bjærgningsbiler kan fåes til at vende tilbage til vejen efter de nødvendige reparationer, kan selv dem, der er uden for restaureringsområdet, bruges som donorbiler til lignende mærker og modeller. Forslaget er især værd, når det kommer til at finde dele til udgået produktion og sjældne modeller. Yderligere om emnet, lad os se på nogle af de dele, du nemt kan redde fra en samlet bil.

Kropsdele

Selvom kropsdele er de første til at blive ramt i tilfælde af et uheld, er skaden generelt begrænset til den ene side af bilen. En bil, for eksempel, kunne have fået alvorlige skader foran på grund af, at den er blevet erklæret som et totaltab, men den kan stadig bruges til at redde andre kropsdele såsom døre, bagagerumsklap og sidepaneler.

Motor & gearkasse

Den næste på listen er motor og transmission, da skaderne i de fleste af bjærgningsbilerne er begrænset til karosseri og let beskadigelige dele af plastik og lignende materialer. Bortset fra oversvømmede biler, hvor vandet også kan have trængt igennem til motoren, kan andre typer af totalbiler bruges til at redde motorer.

Læs også: Bjærgningsbiler til salg under Budpris $2.000 eller derunder

Sæder & måtter

En masse samlede biler, på trods af at de har fået bjærgningstitlen, har et redningsbart interiør, især sæder og gulvmåtter. Selv i de tilfælde, hvor sæderne har lidt skade, kan de normalt nemt repareres og restaureres. Det er især værd at redde sæder, hvis du leder efter avancerede sæder eller erstatningssæder til en sjælden model.

Suspensionssystem

Når en bil er involveret i et uheld, forbliver affjedringssystemet i mange tilfælde uskadt. Så selvom en bil på overfladen kan virke som en citron, kan den have perfekt funktionelle affjedringssystemer, der næsten aldrig er billige. Et affjedringssystem er derfor en anden højværdikomponent, som du nemt kan redde fra samlede biler.

Det sidste ord

Ud over de førnævnte kan du bjærge forskellige andre dele fra den samlede bil, afhængig af hvilken type skade de har pådraget sig, og hvor længe de har siddet på en bjærgningsplads. Hvis du ønsker at købe et samlet køretøj til at redde dele eller dit næste restaureringsprojekt, er du kommet til det rigtige sted. Tilmeld med os i dag for at begynde at byde i vores online auto auktioner med samlede biler til salg. Hvis du har spørgsmål om vores online bilauktioner, skal du blot ringe til +1 (503) 298-4300, mandag til fredag, 04:00 til 16:00 (Pacific Time), eller e-mail på: [email protected].

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.