Det varer ikke længe, ​​før alle biler på konceptplænen ved Pebble Beach er elektriske. Det er klart, at elbiler bliver mere og mere almindelige, men nu vinder de reel fremtræden i det uber-luksus-rum, som det fremgår af udstillingen på Pebble Beach netop denne sidste søndag. Mens Concept Lawn at Pebble altid er fyldt med usædvanlige køretøjer, da det er en konceptplæne, var dette år særligt interessant.

Der var mange biler fra virksomheder, der næsten ikke producerer nogen køretøjer, og nogle, der slet ikke producerer nogen endnu. For eksempel DeLorean Alpha 5, som er en genoplivning af DeLorean-mærkenavnet, men med en helt ny helelektrisk bil, der ikke har noget at gøre med originalen (fun fact, en af ​​de døre på DeLorean ville ikke lukke, og medarbejderne var nødt til at klatre for at lukke det).

2022 stenstrand koncepter 12 830x5532022 stenstrand koncepter 12 830x553

Der var dog nogle ret utrolige futuristiske biler fra mærker, der faktisk kommer til at bygge dem. For eksempel Acura Precision EV-konceptet, Lincoln L100 Concept, Audi Grandsphere, Polestar O2-konceptet (som vi nu ved bliver til Polestar 6) og Lucid Air Sapphire. Alle disse biler er futuristiske elbiler, der vil ende med at eksistere på en eller anden måde.

Vær dog ikke bange, der var også nogle fantastiske dino-brændstofbiler. For eksempel Lamborghini Urus Performante, Maserati MC20 Cielo, Bentley Mulliner Batur og – den absolut bedste bil i Monterey – GMA T.50. Sidstnævnte ville jeg have betalt for at flyve til Monterey bare for at høre laguna Seca skælve. Gordon Murrays seneste mesterværk kan i sidste ende gå over i historien som tidens store sportsvogn, da det helt sikkert bliver den sidste af sin slags. Det er også et smukt eksempel på forenklet, men smukt design.

gma t50 supercar 09 830x553gma t50 supercar 09 830x553

Tjek billedgalleriet nedenfor for at se nogle af de bedste biler på konceptplænen i år.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.