Tesla Inc. direktør Elon Musk stævnede tidligere Twitter Inc. CEO Jack Dorsey, da han kæmper mod en retssag fra det sociale mediefirma, der søger at få ham til at fuldføre 44 milliarder dollars opkøb han friede.

Dorsey, en medstifter af Twitter, har været en støtte til Musk-buddet og tweetede i april, at Musk var “den enestående løsning, jeg stoler på” til at overtage virksomheden. Han trådte tilbage som Twitter CEO sidste år.

Meddelelsen om stævning, der blev indgivet mandag, kom midt i en byge af ansøgninger, der også omfattede meddelelse om stævninger afgivet af Musk fredag ​​på Kayvon Beykpour, tidligere chef for forbrugerprodukter hos Twitter, og Bruce Falck, tidligere ansvarlig for indtægtsproduktet.

Dusinvis af mennesker, banker og fonde er blevet stævnet i den juridiske kamp, ​​der udspiller sig i Delaware om aftalen. Presset for at indsamle information og interviewe vigtige personer i aftalen kommer forud for en fremskyndet tidsplan for retssagen, der er planlagt til at begynde den 17. oktober og vare fem dage.

Musk siger, at Twitter ikke var ærlig over for ham om, hvor meget af dets kundebase, der består af spam og robotkonti. Tidligere på måneden anklagede han virksomheden for at skjule navnene på arbejdere, der specifikt var ansvarlige for at evaluere denne andel. Twitter siger, at hans klager er et påskud for, at han skal gå væk.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.