GM Financial vil erstatte sin General Motors-mærkede finans- og forsikringsproduktportefølje i fjerde kvartal med en ny lineup udviklet med Safe-Guard Products International.

Safe-Guard vil erstatte Amynta Group som GM Protections hvid-label F&I produktpartner. Amynta reagerede ikke på en anmodning om kommentar.

“Vi er ude og tale med forhandlere lige nu,” fortalte GM Financial Senior Vice President Matt St. Charles Bilnyheder Tirsdag. St. Charles, der leder GM-beskyttelsesdelen af ​​GM Financial, sagde, at modtagelsen har været positiv.

St. Charles sagde, at skiftet i udbydere og produktrenovering fulgte General Motors’ beslutning for omkring 18 måneder siden om at flytte F&I-beskyttelsesaktiviteter fra sin produktionsvirksomhed til GM Financial.

Denne ændring førte til en fornyet undersøgelse af beskyttelsesbranchen og en nytænkning af “hvordan oplevelsen skulle se ud for både vores forhandlere og vores kunder,” sagde St. Charles og tilføjede, at Safe-Guard syntes at være den bedst egnede til at levere den oplevelse.

St. Charles sagde, at F&I-produkteftersynet ville omfatte udvidelse af dækningen til variabler som liftsæt og mellemstore lastbiler. GM ønskede at designe produkter, kunder og forhandlere fortalte virksomheden, de ønskede.

“Så vi har inkluderet nogle af disse funktioner i vores dækninger,” sagde han.

GM Financial vil også introducere nye elektriske køretøjsspecifikke produkter, herunder servicekontrakter og forudbetalt vedligeholdelse, sagde han.

“GM Protection vil garantere køretøjsbeskyttelsesprodukter på de fleste GM-køretøjer, samtidig med at udbuddet forbedres med Safe-Guard-produkter, der er specielt udviklet til vores mærker,” sagde St. Charles i en erklæring mandag. “Dette er en del af vores strategi om at øge kundetilfredsheden og loyaliteten og hjælpe med at fastholde vores forhandlernetværk til fremtidige servicebehov.”

St. Charles fortalte Bilnyheder priserne ville være “meget konkurrencedygtige” med markedet, og produkterne ville bære mærket af det relevante køretøjsmærke, såsom Cadillac eller Buick.

Finansieringsselskabet vil også under Safe-Guard-partnerskabet fortsætte med at tilbyde GM’s mere end 4.000 forhandlere en mulighed for at sælge GM F&I-produkter, der dækker andre bilproducenters brugte køretøjer. Sådanne produkter, tidligere kendt som “myAuto” vil blive omdøbt til “Nomad”, ifølge St. Charles.

St. Charles sagde, at GM Protections underskrev kerneprodukter, mens Safe-Guard påtog sig risikoen på andre GM-mærkede produkter. Safe-Guard ville fungere som administrator på alle produkter, sagde han.

At skifte til Safe-Guard giver GM produktudbyderens erfaring og ekspertise ved at integrere med digitale detail- og F&I-menuudbydere, sagde St. Charles. GM’s F&I-produkter og priser kunne være tilgængelige i forhandlernes foretrukne platforme,” hvilket gør det lettere at drive forretning,” sagde han.

“Det var en stor del af oplevelsen,” sagde St. Charles.

På grund af Safe-Guards evne til at integrere elektronisk, kunne GM-forhandlernes F&I-ledere undgå at skulle skifte systemer for at beregne prisen på F&I-dækning på et køretøj eller for at udføre en elektronisk kontrakt.

“Safe-Guards ekspertise er at skabe fuldt varemærkede kundefokuserede produkter, værdibaserede forhandlerløsninger og datadrevet salg og forretningsudvikling,” sagde Safe-Guards CEO Randy Barkowitz i en erklæring mandag. “Vi er glade for at lancere denne løsning med GM Protection og understøtte en kunde- og forhandleroplevelse i verdensklasse for disse mærker.”

Virksomhedens første prioritet for overgangen i fjerde kvartal ville være dem, der allerede bruger GM Financial-Amynta-produktpakken, men den taler også med andre forhandlere, sagde St. Charles. Han sagde, at en forhandler hurtigt kan integrere GM Protections tilbud – i løbet af få dage eller en uge.

Omkring 40 procent af GM’s mere end 4.000 forhandlere bruger GM Financial til at finansiere deres plantegninger, hvilket giver virksomheden en fod inden for døren for at promovere sine F&I-varer, ifølge St. Charles.

“Vi er ret begejstrede for, hvad vi bringer på markedet,” sagde St. Charles.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.