Citere:Oprindeligt indsendt af JonoNZ
Se indlæg

En ting, jeg bør tilføje om den keramiske belægning (i mit tilfælde XPEL Fusion Plus) er, at det er en af ​​de billigste keramiske belægninger, jeg nogensinde har fået påført (meget mindre end halvdelen af ​​prisen på tidligere mindre biler). Hovedårsagen til det er, at din bil lige er blevet pakket ind, den er ren og fri for forurening, så det reducerer den tid, der kræves til påføring.


Installationsprogrammet har bekræftet, at jeg skal bruge en SPECIAL keramisk belægning på de matte film (inkl. XPEL Stealth). Den matte finish er lavet på overfladen af ​​filmen, ikke af noget inde i filmen. (Du vil bemærke, at dette var et af mine tidligste spørgsmål i denne tråd).

Da dette er en overfladeeffekt (ellers ville den være “tåget”, men OGSÅ skinnende), har alt, der tilføjes til overfladen, potentialet til at udfylde den relativt ru overflade. Det er også derfor, du ikke kan bruge voks (eller standard keramiske belægninger) på BMW Frozen eller andre matte malinger.

Dette er lige fra XPEL-webstedet:

Hvis jeg påfører en keramisk belægning på STEALTH, vil det så gøre det skinnende?
Det afhænger af belægningen. Nogle kan uddybe finishen, mens andre kan tilføje uønsket glans. Vi anbefaler at teste belægningen på en prøve af ubrugt film eller på et ikke iøjnefaldende område, før du belægger et beskyttet panel. Vi anbefaler at bruge XPEL FUSION PLUS Ceramic Coating, vores keramiske coating er designet med maling og XPEL Paint beskyttelsesfilm i tankerne.

Det ironiske er, at jo tykkere og dybere glans en bestemt keramisk belægning ville tilføje, jo mere tabet af den matte finish…

Igen, det betyder ikke, at køretøjet ikke ser godt ud! IMHO: Bedre end lagerglans-finishen!

Det er bare ikke et kompromis, jeg personligt er villig til at indgå. Jeg har masser af investeringer i rengøringsmidler, polermidler, kvartsbelægninger, topbelægninger og de processer, der kræves for at bruge dem, og jeg vil virkelig ikke skulle lære at bruge/påføre/lagre endnu en belægning.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.