Lige siden BMW genoplivede MINI-mærket, har det forsøgt at fange en yngre generation af bilentusiaster. MINI’s finurlige udseende, smarte interiørdesign og sjove natur gør mærket meget attraktivt for et yngre publikum. I overensstemmelse med den ungdommelige tradition vil MINI være den officielle sponsor for Gamescom i Köln, Tyskland, fra den 24.-28. august 2022. Gamescom-vareområdet vil være “Powered by MINI” som den officielle mobilitetssponsor for begivenheden. Mens de er i “merch-området”, vil besøgende være i stand til at se det helt nye MINI Aceman-koncept, mærkets seneste EV-konceptbil, en der har et væld af smart og sjov teknologi indeni. Det er præcis den slags bil, som unge spillere ville finde interessant.

MINI slutter sig til Pikachu

mini aceman pokemon 23 830x553mini aceman pokemon 23 830x553

MINI tager det dog et skridt videre. MINI samarbejdede med Pokémon for at bringe den elskede karakter Pikachu til live inde i bilen ved hjælp af dens Experience Mode. Ved at bruge den tilstand overtager Pikachu kabinen, da hans ansigt dukker op på hovedskærmen, og så udvider han sig også til instrumentbrættet og dørbeklædningen, som også har skærme, der kan interagere med hovedskærmen. Der er også en animation med Poké Balls og en, hvor Pikachu affyrer sit karakteristiske lyn i hele kabinen.

mini aceman pokemon 29 830x553mini aceman pokemon 29 830x553

“Et væsentligt træk ved MINI er den positive og fremtidsorienterede tilgang til individuel mobilitet samt det karakteristiske design af køretøjerne. Gamification vil spille en stadig vigtigere rolle i fremtidens MINI og tilbyde en unik oplevelse for vores kunder. I samarbejde med Pokémon bringer den fælles glæde ved spillet to ikoniske karakterer, som er et perfekt match, sammen med millioner af fans. Sådan når vi en helt ny målgruppe på Gamescom 2022, som en begivenhed for moderne fandom, gaming og popkultur,” siger Stefanie Wurst, Head of MINI.

Der kommer også en Action Pack med MINI Aceman-konceptet, som en slags actionfigur. Der er også nogle unikke detaljer ved Aceman Action Pack, såsom en Poké Ball til et rat. MINI’s kampagne for Gamescom 2022 er “PLAY ON!” og det er designet til at fremme “et åbent og mangfoldigt samfund med legende entusiasme.”

MINI Metaverse

Ved den officielle lancering af MINI x Pokemon-samarbejdet havde vi en chance for at sidde ned med Oliver Heilmer, MINI Head of Design, som talte længe om integrationen af ​​de to mærker. Vi har også erfaret, at flere undersøgelser viser, at spilindustrien nu er 15 gange større end hele fodbold-(fodbold)industrien. Så der er en masse momentum i spilverdenen, og MINI vil gerne være en del af det.

Men hvorfor Pokemon og Pikachu? Ifølge en MINI-talsmand, da Pikachu er den elektrificerende helt i spillet, passer det perfekt til MINIs fremtidige elektriske planer. Dette er også kun begyndelsen på MINI x Pokémon-samarbejdet med mere på vej i den nærmeste fremtid. På Gamescom vil MINI også afsløre en MINI Metaverse, hvor fans kan køre rundt i forskellige distrikter i en by, og disse distrikter vil blive vist i de forskellige tilstande fra MINI Concept ACEMAN. Interaktion med andre opmuntres også i MINI Metaverse.

Videoen nedenfor giver dig mere indsigt i MINI x Pokemon-universet, som forklaret af Oliver Heilmer:

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.