BIMMERPOST

Jeg kan ikke rigtig godt lide at skabe tråde til nye biler, men i betragtning af farvens “sjældenhed” tænkte jeg på, at jeg ville skrive et indlæg for at lade alle ind i ejerskabet af bilen.

Baggrund:
Jeg kommer faktisk ind i X3M ved hjælp af en 2020 X3M. På trods af det vanvittige fantastiske tilbud, jeg fik på bilen, var der et par ting, jeg ikke kunne lide. Først var farven. Jeg kan simpelthen ikke fordrage sorte biler: de er svære at vedligeholde og lidt kedelige efter min smag. Til kontekst har jeg i løbet af de sidste fire år haft en Austin Yellow F80, Misano Blue x2 M35, Nitro Yellow Toyota Supra, Melbourne Red M235 og den sorte x3m.

Det andet problem med x3m var siddepositionen. Da min bil var en non-comp-pakke, fulgte den også med ikke-M-Sport-sæder. Som sådan følte jeg mig som en UPS-lastbilchauffør, der sad langt over en ideel siddeposition. Som referenceramme, på ikke-M x3s, lader sæderne dig også gå meget lavere.

Endelig var jeg ikke så opsat på det lave drejningsmoment, men det er ikke et væsentligt problem, da jeg kunne komme udenom det ved at kørestil.

Sidebevægelser:
På trods af ovenstående ser mange af mine bilvenner dette som et sideværts træk. Og selvom det kan være til en vis grad, er der et par ting, der får denne bil til at føles lidt mere end en sidebevægelse.

I stedet for at detaljere forskellene/årsagerne, vil jeg opstille dem:

1) Økonomisk incitament – nogle få (ikke alle) BMW-forhandlere tilbød mig et TON på min handel, og denne forhandler kom ind til den højeste netto-indbytteværdi. Til sammenligning ønskede Vroom 8k mindre end hvad jeg blev tilbudt af denne BMW.

2) Forhandling om Dealer Markup – Ja, jeg har betalt markup. Jeg vil helst ikke sige, men lad os sige, at forhandleren og jeg mødtes et sted, som jeg var glad for at betale, og de var glade for at acceptere.

3) Individuel farve – farver betyder noget for mig, og denne bil var en fantastisk måde at komme ind i en individuel farve på uden at vente, hvor længe jeg skulle vente på den. Det havde også ALLE de specifikationer, jeg ønskede (executive, ventilerede sæder, comp pack, sorte skydelære). Den mangler en trådløs oplader, men den trådløse oplader fungerede aldrig rigtig godt i min 2020.

3) 2022 vs 2023 prissætning – 2023 modelår biler er højere i sammenligning, og så nu får jeg den bil, som jeg vil have nu uden at betale præmien (som teknisk set blev vasket ud af markup, men det gjorde mig okay med at spise en markup).

4) Low-End Torque – Jeg kan mærke forskellen, selv med at give den milde gashåndtag.

5) Comp Exhaust – Jeg elsker den måde, det lyder på fra fabrikken; non comp-modellerne har en dæmpet udstødning, der virkelig er ukarakteristisk for en sportsvogn

6) Comp-pakke – og på den måde af udstødningen, så giver comp-pakken generelt set en væsentlig fordel i form af kørefølelse. Det er i hvert fald det indtryk, jeg får fra mine 50 eller deromkring kilometer bag rattet på nogle drejninger.

7) Funktioner – android auto og ventilerede sæder er et must på enhver bil

Billeder:
Der kommer friske billeder, men her er teasere… (bemærk, jeg havde problemer med at uploade vertikalt orienterede billeder, så disse er tilstrækkelige indtil videre).

Navn: 20220810_193713.jpg Visninger: 3944 Størrelse: 952,3 KB

Navn: 20220810_193746.jpg Visninger: 3943 Størrelse: 815,6 KB

Navn: 20220810_185100.jpg Visninger: 3931 Størrelse: 606,7 KB

Navn: 20220810_212441.jpg Visninger: 3884 Størrelse: 790,2 KB


Sidst redigeret af spdandpwr; 08-10-2022 kl 20:25..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.