Den nye 2022 BMW M3 Touring landede i Australien tidligere på ugen. Så naturligvis var lokale medier begejstrede for at filme den første produktionsserie M3 Wagon nogensinde. Ligesom modellen vi anmeldte i Goodwood, denne BMW M3 Touring kommer malet i BMW Individual Frozen Black-farven. I videoen nedenfor gennemgår Australien-baserede Carsales det udvendige og indvendige design af M3 Touring.

16 kropsfarver

bmw m3 touring festival of speed 19 830x553bmw m3 touring festival of speed 19 830x553

Og hvis mat sort ikke er din kop te, er BMW M3 Touring tilgængelig i ikke færre end 16 karrosserifarver: Alpine White, M Sao Paulo Yellow, Sapphire Black, Sky Scraper Grey, M Portimao Blue, M Toronto Red, M Isle Mænd grøn, M Brooklyn grå, BMW Individual Tanzanitblå, BMW Individual Dravit Grå, Aventurinrød, BMW Individual Frozen Brilliant White, BMW Individual Frozen Portimao Blue, BMW Individual Frozen Pure Grey, BMW Individual Frozen Black og BMW Individual Frozen Orange.

Uanset hvilken du går efter, kommer 2023 BMW M3 Touring som standard med et blanksort tag, mens tagræling og bageste diffuser har samme finish. Den får ikke kulfibertaget fra sin sedan-søskende, men den har en skræddersyet 3D-printet tagspoiler. Sort krom bruges til de quad 100 mm udstødningsspidser, selvom du også kan have dem i den traditionelle skinnende krom.

bmw m3 touring festival of speed 37 830x553bmw m3 touring festival of speed 37 830x553

Indvendigt får M3 Touring iDrive 8 fra 2023 M3 Sedan og 3 Series Facelift. Den kombinerer en fuldt digital 12,3-tommer instrumentklynge med en 14,9-tommer berøringsskærm placeret i et enkelt stykke buet glas, som det ses på andre modeller, inklusive den tilsvarende størrelse i4.

Kun én spec – M3 Touring-konkurrence

BMW M3 Touring kommer kun i én spec – Competition xDrive. Det betyder, at den vil have 503 hestekræfter-versionen af ​​sin dobbeltturboladede 3,0-liters inline-sekser, en otte-trins automat og firehjulstræk. M3 Competition sedan er den hurtigste version af M3/M4, men Touring vil være et kryds eller to langsommere på grund af den ekstra vægt af det længere tag. BMW siger, at den hurtige vogn vil køre 0 til 62 mph (100 km/t) på 3,6 sekunder, hvilket gør den kun en tiendedel af et sekund langsommere end M3 Sedan. Fra hvile tager det 12,9 sekunder at nå 124 mph (200 km/t) på vej til 155 mph (250 km/t). Vælg M Driver’s Package, og den vil løsne den elektroniske tophastighedsbegrænser til 174 mph (280 km/t).

BMW siger, at det vil begynde at tage imod ordrer fra september og påbegynde serieproduktion i november. Det vurderer, at Tyskland og Storbritannien vil repræsentere M3 Tourings største markeder. Performance-vognen vil også blive solgt i blandt andet Schweiz, Belgien, Australien, New Zealand, Sydkorea og Japan. Ingen lancering i USA for den første og måske sidste M3 Touring.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.