Ford Motor Co. hæver startprisen på Mustang Mach-E elektriske crossover mellem omkring $3.000 og $8.000, afhængigt af trim, på grund af stigende materialeomkostninger og forsyningskædebegrænsninger, der er udslettet køretøjets rentabilitet.

Den største prisstigning kommer på California Route 1’s udvidede firehjulstræk, som vil koste $64.875 inklusive forsendelse, op fra $56.575. California Route 1, der tidligere blev tilbudt i enten en baghjulstrukket eller AWD-konfiguration, vil nu kun blive tilbudt som AWD, sagde Ford.

Den billigste model – Select RWD-standardsortimentet – vil nu koste $48.195, inklusive forsendelse. MSRP for den og AWD-standardmodellen er blevet forhøjet med $3.000.

Priserne på Premium RWD- og AWD-standardmodellerne er steget med $5.875.

Prisen på GT AWD-modellen med udvidet rækkevidde er blevet forhøjet $7.900 til $71.195, inklusive forsendelse.

Ud over ændringerne i MSRP har Ford øget sin forsendelsesafgift på $200 til $1.300 på alle modeller.

Ford siger, at de justerede priser vil træde i kraft for nye ordrer, der afgives fra tirsdag, når ordrebanker genåbner. De, der har eksisterende, ikke-planlagte 2022-modelårsordrer, vil modtage et “privat tilbud” om at konvertere til et 2023-modelårskøretøj, sagde Ford.

Mach-E modtager også nogle ydelsesopdateringer.

Ford sagde, at det øger batterirækkevidden med 13 miles på Premium-modeller med udvidet rækkevidde batteri og AWD-konfiguration til 290 miles.

Derudover gør den sin suite af førerassistentteknologi, Ford Co-Pilot360, standard på tværs af alle modeller. Og den vil tilbyde sin BlueCruise håndfri køreteknologi i en gratis 90-dages prøveperiode på udvalgte trimmodeller.

Den tilføjer også to farver, mens den fjerner to andre.

“Ved at tilføje Ford Co-Pilot360 Driver Assist-teknologi til hele Mustang Mach-E-serien får flere kunder adgang til tjenester som BlueCruise håndfri kørsel og fremtidige ADAS-tjenester gennem Ford Power-Up-softwareopdateringer,” Marin Gjaja, chief customer officer, Model e, sagde i en erklæring. “Vi deler disse ændringer forud for genåbning af ordrebanker på tirsdag, så kunderne kan forstå funktionen og prisjusteringer omkring bestilling af en Mustang Mach-E.”

Ford annoncerede tidligere på måneden lignende prisstigninger på sin F-150 Lightning.

Bilproducenten har solgt 22.645 Mach-E’er gennem juli i år, en stigning på 43 procent i forhold til samme periode for et år siden.

Ford forventer at øge produktionen af ​​Mach-E på sin fabrik i Cuautitlan, Mexico, til 200.000 enheder om året inden 2023.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.