For mange kunder er deres BMW som et andet hjem. De bruger det til at pendle til arbejde hver dag, tage deres børn i skole, gøre deres indkøb; nogle gange kan kunderne tilbringe halvdelen af ​​deres dag i deres bil. Hvis det er dig, er der sandsynligvis en del små dimser og gadgets, der kan hjælpe med at gøre livet i din bil lettere, mindre stressende og mere bekvemt. Så her er fem BMW-tilbehør, som er must-haves for mange kunder.

Rejse- og komfortsystem – bøjle

Denne er enkel, men kunne være en game changer for alle, der ofte bærer enhver form for jakkesæt på arbejde hver dag. Enhver, der har båret en jakke under kørslen, ved, at det er ubehageligt. Men du kan ikke bare smide den på sædet eller gulvet, fordi den bliver krøllet. Derfor vil det gøre livet meget nemmere at have en bøjle at hænge den på under kørslen. På den måde har du ingen rynket jakke, når du kommer på arbejde, og du kan køre komfortabelt, frem og tilbage. Og denne bøjle, som monteres bagerst på et af forsæderne, er langt bedre at bruge end blot at hænge en bøjle fra en af ​​de bagerste kroge, da de ofte kan være i vejen for udsynet bagud.

Paraply med LED lommelygte

Har du nogensinde forladt dit hus for at arbejde med klart vejr, men se hvordan regnen begynder at vælte, lige når du kører ind på din arbejdsplads parkeringsplads? Det er så frustrerende, fordi du ender med at blive gennemblødt, når du kommer til hoveddøren, og nu er du kold og våd de første par timer af dagen. Men hvis din bil har en paraply monteret i passagersidens fodrum, behøver du aldrig at undvære en let tilgængelig paraply. Derudover har denne en aftagelig LED-lommelygte indbygget i håndtaget, så du kan se, når du forlader arbejdet om natten på en dårligt oplyst parkeringsplads.

Bagagerumsgulvnet

Af en eller anden grund er det en kæmpe kæledyrsangst for mig at høre ting glide rundt i mit bagagerum. Selvom det ikke er ting, der kan gå i stykker, driver det mig til bananer, og jeg ved ikke hvorfor. Så jeg elsker bagagerumsnet, som kan holde alle dine ting nede. Det er også nyttigt til alt sart, som du ikke ønsker at glide rundt og gå i stykker. Så hvis du ofte læsser dit bagagerum med ting, du ikke ønsker at glide rundt, er et bagagenet en enkel, billig måde at gøre livet en lille smule lettere.

Opbevaringslomme til ryglæn

Denne er en game changer for forældre. Enhver med små børn ved, at det at have et udvalg af småt legetøj, sutter, vandservietter eller andet, som et barn kan have brug for, i bund og grund er for din bil. Men hvor skal du placere alle de ting, samtidig med at du nemt kan få adgang til det på farten? Dette ryglænsopbevaringslommesystem er fantastisk, da det monteres på et forsæderyg og har mere end et halvt dusin lommer i alle størrelser til at rumme alt, hvad du måtte have brug for.

G05 X5 Luksus solsejl

Jeg er selv en køligt vejrmand. Jeg kan egentlig ikke lide ekstrem varme. Alt højere end 80 grader Fahrenheit er for varmt for mig. Så at sætte mig ind i en brændende bil, der har bagt i solen i otte eller ni timer (eller mere), efter en lang arbejdsdag, er mit eget personlige helvede. Selvom du ikke helt kan forhindre den varme sol i at opvarme indersiden af ​​din metaldåse, kan du i det mindste afbøde skaden med et flot solsejl. Solskærmen forhindrer ikke kun solens UV-stråler i at tilberede kabinen gennem dens største utonede rude (forrude), men den kan også forhindre UV-skader på dit instrumentbræt. Derudover har den “BMW” med store bogstaver for at sikre, at dine underordnede på arbejdet ikke glemmer, at du tjener flere penge end dem.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.