BIMMERPOST

Velkommen til festen i ryggen. Præsentation af AWE Exhaust Suite til BMW G8X M3 & M4.

Oversigt:

 • 50-stats emissionsklage med dobbelt 3″ udstødningskonfiguration
 • Tilgængelig som SwitchPath™ med ventil eller rowdy Track Edition
 • AWEs første SwitchPath™-udstødning til BMW med drone-annullerende 180 Technology®
 • SwitchPath™ bevarer fabriksventilstyringen, ingen yderligere fjernbetjening nødvendig
 • Passer til lager- og M-Performance-valancer
 • Valgfri ikke-resonerende ydeevne mellemrør fås separat (kun for AWE-udstødninger)
 • Track Edition (med mellemrør) giver en vægtbesparelse på 22 lb i forhold til standardudstødningen
 • Skræddersyet X-pipe låser en jævn tone ud af S58
 • Kuglefatningsmonteringspunkter for nem installation
 • Maksimal gevinst på 3 hk og 5 lb-ft drejningsmoment ved hjulene
 • Quad 4,5” dobbeltvæggede spidser med skråstænger fås i kromsølv og diamantsort
 • Mindre er mere: rent, gennemsigtigt design maksimerer ydeevnen
 • Fremstillet internt hos AWE
 • AWE Ingen CEL-garanti
 • AWE Perfect Fitment-garanti
 • AWE livstidsgaranti

VIGTIGE MONTERINGSBEMÆRKNINGER, SOM DU BØR LÆSE:

 • Mid Pipes: AWE’s Non-Resonated Performance Mid-Pipes er designet til kun at blive parret med AWE-udstødninger. På grund af varierende skærepunkter er de ikke garanteret at fungere med en anden producents udstødningskonfiguration.
 • Udstødninger: AWE-udstødninger har indløbsadaptere, der passer til fabrikkens midtersektion. Når du parrer AWE Mid-Pipes med SwitchPath™- eller Track Edition-udstødningerne, er de førnævnte adaptere ikke nødvendige. På grund af varierende skærepunkter er det ikke garanteret at AWE-udstødninger passer til en anden producents mellemrør.
 • Afskærmninger: Det er bekræftet, at AWE-udstødninger passer til standard- og M-Performance-afskærmninger.

Valgmulighederne:

SwitchPath™:

Præsenterer den første AWE SwitchPath™-konfiguration for BMW, der inkorporerer patenteret drone-annullerende 180 Technology®.

Ingen drone, minimale bøjninger, maksimalt flow og trykknapper. SwitchPath™-udstødningen består af 3-tommers amerikansk T304L rustfrit stål, et præcisions-x-rør og en SwitchPath™-lydpotte med ventil, der er tilpasset specifikt til S58.

Begyndende efter fabriksmidtrøret hjælper præcisions-X-pipen med det samme med at udjævne S58’en af ​​sin rasp, og uddyber tonen, før den forfines yderligere af den skræddersyede SwitchPath™-lydpotte bagpå.

Den lukkede ventil-oplevelse:

Når ventilerne er lukkede, frembringer SwitchPath™-udstødningen et raffineret, aggressivt hyl, mens det forbliver fyldigt og kraftfuldt – ingen overbelastede, metalliske lyde, når den er på gashåndtaget. Ved marchhastigheder er indvendig akustik tæt på lager uden drone ved marchhastigheder. AWE SwitchPath™-teknologien reagerer også perfekt på de mange transmissionsindstillinger og skiftepunkter i automatiske køretøjer. Slip hammeren med lukkede ventiler, og SwitchPath™ synger en ordentlig M-hymne. Hvis du hele tiden skulle lade ventilerne være lukkede efter at have udstyret SwitchPath™, ville vi ikke bebrejde dig – det er så godt… hele tiden.

Oplevelsen af ​​åbnet ventil:

Åbn ventilerne og S58’erens brøl fjernes. Sport og Sport+ tilstande opnår den ultimative kontrast i adfærd sammenlignet med komfortkørselstilstande (ventiler lukkede). I Sport-tilstand er udstødningsnoten kraftfuld, ren og aggressiv. I Sport+-tilstand gælder den samme aggression… men med grin-provokerende burbles. Takket være det præcise X-pipe holdes raspen stadig i skak, samtidig med at udstødningssedlen får fuld aggression.

Hvis du leder efter det bedste fra begge verdener (dvs. dronefri, ren aggression), og ønsker at bevare din fabriksventiladfærd, samtidig med at du får ro i sindet (dvs. emissionsoverholdelse), skal du ikke lede længere end SwitchPath™.

The Track Edition:

AWE’s Track Edition tager al den præcisionsteknik og ydeevne fra dens SwitchPath™-modstykke, minus lyddæmperen med ventiler bagpå. Resultatet er en konstant “ventil åben” tilstand til en overkommelig pris. Hvis du til enhver tid har lyst til rige og larmende toner og en stor vægtbesparelse på 22 lb, er dette din dosis stål.

Track Edition-udstødningen, der også er 50 statslovlig ligesom dens SwitchPath™-søskende, leveres komplet med AWE-ventilsimulatorer, der passer til dine fabriksudstødningsventilmotorer. Glad ECU, lykkeligt liv.

Bemærk: Denne version er kendt for at blive larmende og kan være for meget for mange. Af den grund kan denne særlige version ikke returneres på grund af lydpræference. Forbered dig selv (Sport+-tilstand kan være ret voldsom)!

The Non-Resonated Performance Mid Pipes:

Slip fabrikkens midterste sektion, og erstat den med to 3” midterrør uden resonans, designet til at øge anslaget i aggressionsafdelingen. Sæt mellemrørene sammen med SwitchPath™- eller Track Edition-udstødningerne, hvis du foretrækker, at festen starter lige bag fabrikkens sekundære katalysatorer.

Tips:

Når det kommer til at vise festen frem på bagsiden, leveres hver udstødning komplet med 4,5” dobbeltvæggede spidser med skråstænger, der fås i kromsølv eller diamantsort.

Data:


Senest redigeret af Sara/AWE; I dag kl 15:52..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.