BIMMERPOST

For det første – undskyld for de matte billeder… havde ikke for mange muligheder for at tage billeder, så dette er det bedste, jeg kunne gøre.

Interessant nok blev denne begivenhed ikke annonceret på BMW UDEs side. På deres side var begivenheden i Chicagoland, der BLEV annonceret, den i NOW Arena i Schaumburg, som byder på i4 ​​m50 autocross og nogle street drives. Arrangementet i Joliet på den anden side, udover at byde på de to aktiviteter, gav os en ekstra fornøjelse med lidt lead/follow track-tid i en M3/M4/M8.

Først var en 30 minutters klassesession – instruktøren var fremragende, meget entusiastisk. Han arbejder faktisk på SC performance center.
Navn: classroom.jpg Visninger: 1539 Størrelse: 194,8 KB

Vores gruppe gik først mod i4 autocross-sessionen. Jeg har prøvekørt i4’eren hos en forhandler før, så jeg var lidt bekendt med, hvad den kan. Det er en imponerende bil – men jeg har stadig problemer med at komme over elbilsiden af ​​den. Det er så hurtigt, men så uengageret. De lyde, de har pumpet ind, hjælper, men du føler stadig, som om du svæver gennem banen i stedet for at køre den. Det er en mærkelig fornemmelse og bare ikke så sjov uden lyden, gearskiftene, vibrationerne, der følger med en ICE-bil. At se fra teltet var bare trist – forestil dig golfvogne, der kører rundt om et sæt kegler. Hyggeligt nok, hver gang en ICE-bil fløj forbi rundt på den tilstødende bane, vendte ALLE hovedet (inklusive instruktørerne), da det var meget mere interessant end det, der foregik med autocross.

Når det er sagt, hvis jeg SKAL vælge en EV “sports” sedan, ville jeg vælge denne frem for en model 3 på alle ugens dage. Som jeg nævnte ovenfor, hjælper de lyde, BMW har inkorporeret, nogle med engagementsproblemet (i hvert fald langt mere end model 3). Byggekvaliteten er langt overlegen, og interiøret er meget attraktivt. Upopulær mening, men jeg synes, iDrive 8 ser fantastisk ud, og den buede skærm, selvom den kunne være bedre integreret, ser slet ikke dårligt ud bag rattet.
Navn: i4 drive.jpg Visninger: 1541 Størrelse: 435,7 KB

Nu til hovedbegivenheden – spor tid i en M3/M4/M8. Det var først til mølle, når du fik din hjelm på, så jeg skyndte mig til M3 så hurtigt jeg kunne. Det var første gang jeg kørte den på en bane, og WOW sikke en vild maskine. Evnen til at svinge var vanvittig, de laterale G’er var iøjnefaldende, og det var en fornøjelse at få bagenden til at sparke lidt ud, selv med TCS på. Bilen er SÅ langt overlegen i forhold til min m340i på alle tænkelige måder… især kurveevnen… det er virkelig en hovedskraber, at folk stadig diskuterer, om “m performance”-biler betragtes som M-biler. (Tag det fra en m340i ejer…. det er ingen M bil).

Ud over det var tartufo-interiøret smukt, og jeg er så glad for, at jeg har valgt det. Komfortsæderne var op til opgaven til banetjeneste… med en anstændig mængde forstærkning, men også ekstremt komfortable. Jeg har før kørt en G80 med CB-sæderne, og selvom de holder dig bedre på plads, ville jeg få dem mere for udseendet end deres forstærkning.

8spd auto kommer til live på banen. Så meget, at den fyr, der sad sammen med mig, og som sporer sin mini på månedsbasis, troede, at det var en DCT. Jeg har bemærket tilfælde på vejen, hvor den jager en smule efter gear… men WOT på banen er 8spd auto en perle. På trods af det er jeg stadig glad for, at jeg har en 6MT på bestilling… især da jeg ikke vil spore.
Navn: m3-1.jpg Visninger: 1534 Størrelse: 308,8 KB
Navn: m3-2.jpg Visninger: 1531 Størrelse: 312,9 KB
Navn: m3-3.jpg Visninger: 1528 Størrelse: 394,9 KB

Endelig kører gaden. De havde ikke et stort udvalg tilgængeligt… i4 m50, iX 50, m550, m440, X5 m50 og x7 m50 (pre LCI). Jeg valgte at tjekke iX, da det er den eneste, jeg ikke havde kørt endnu. Det er her, jeg føler elbiler skinne – som en familie-SUV. Den er hurtig, så den er ikke dårlig at køre, og den er lydløs og komfortabel. Interiøret var smukt med gode materialer, og det var bare en generelt meget afslappende køretur. Især efter adrenalinsuset ved at tæske G80’eren på banen Hvis BMW lavede en lignende 3-rækket EV SUV, ville jeg stærkt overveje det.
Navn: iX.jpg Visninger: 1520 Størrelse: 377,2 KB

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.