BIMMERPOST

Hilsen Xers…

Første gang X3-ejere, da vi normalt havde “større SUV’er” (Cayennes, X5s), men bemærkede, at X3’erne blev større. Børn skal på college, så der er ikke længere behov for ekstra plads.

Da min kammerat Phil @ DD havde sin BRG X3MC, begyndte jeg at tænke på de grimme ting, jeg kunne gøre. Så begyndte at ringe rundt. Ingen af ​​de lokale forhandlere havde tildelinger, så jeg blev tilsluttet BMW fra St. Louis. Jeg gav dem et depositum, de tog min ordre og jeg ventede. Vi bestilte Individual Velvet Blue og Tartufo interiør.

3 måneder senere ankom lastbilen til forhandleren. Første stop, til Detailers Domain for at få nogle forberedelser gjort. Der lavede de deres magi og installerede Xpel overalt, keramisk coatet hver kroge og for at afslutte det installerede nogle KW V3’ere.

Tid til en pause i miles!

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.