Vi har netop afsluttet vores stint med den nye BMW X7 M60i i South Carolina, og en af ​​de to modeller, vi kørte, var malet i en fantastisk Frozen Marina Bay Blue. Som du ville forvente til et ansigtsløft, får toppen af ​​linjen BMW X7 M60i et par nye lakmuligheder, bortset fra Frozen Marina Bay Blue: Ametrine Metallic og Frozen Pure Grey Metallic. Der er selvfølgelig også et væld af nye individuelle farver tilgængelige, inklusive Daytona Violet og Ruby Red.

Dyb mat blå

bmw x7 m60i frossen marina bay blå 17 830x553bmw x7 m60i frossen marina bay blå 17 830x553

Alligevel ser Frozen Marina Bay Blue ud til at passe perfekt til karakteren af ​​den faceliftede X7. Ikke kun den dybe og matte blå fremhæver X7 M60i’s sporty karakter, men den matcher også stilfuldt de nye designelementer. For eksempel passer den matte blå perfekt sammen med de mørklagte luftudluftere, samt med det matte nyregitter yderkanter.

bmw x7 m60i frossen marina bay blå 24 830x553bmw x7 m60i frossen marina bay blå 24 830x553

Desuden er integrationen af ​​de sortmalede luftindtag med den aggressive stil på forkofangeren en del mere jævn, når de to farver ikke støder sammen. Bagtil skiller Frozen Marina Bay Blue sig endnu mere ud, når baglygterne er tændt, hvilket skaber en flot refleksion. Selvfølgelig er det en langt mere prætentiøs farve end en normal metallisk eller ikke-metallisk mulighed. Men hvis du er villig til at bruge pengene på den V8-drevne X7, vil det måske ikke bryde penge for dig at tilføje et par tusinde dollars til regningen.

Masser af farvemuligheder

Der er også nogle andre virkelig interessante farvemuligheder til 2023 BMW X7 Facelift: Sparking Copper Metallic, Skyscraper Grey og Manhattan Green Metallic. Indvendigt er der flere forskellige fremragende muligheder at vælge imellem, selvom de alle er ret standard for moderne BMW luksusbiler. I denne særlige BMW X7 M60i er Merino sort læder til stede på sæderne, parret med en kulfiberbeklædning på instrumentbrættet og midterkonsollen. Det er det samme sted, hvor den nye interaktionsbjælke (lysbjælke) virkelig skinner. Baseret på køretilstanden, eller ved blot at ændre det omgivende lys, tilbyder interaktionsbjælken en ny måde at interagere med din ved lys.

Alligevel er showets stjerne efter vores mening den splinternye S68 4,4 liters V8-motor. Ikke kun at den leverer mere strøm end sin forgænger, men den kommer også sammen med 48 volt mild hybrid-teknologien. Kraften sendes til alle fire hjul via den otte-trins automatgearkasse. Da BMW var en lidt tungere end den udgående V8, måtte BMW-ingeniører også justere affjedringen. Men mere om det i den kommende BMW X7 M60i anmeldelse. For nu kan du nyde disse eksklusive billeder fra South Carolina, BMWs hjemsted.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.