En Volkswagen-forhandler i Marion, Ill., implementerer strategier, der traditionelt bruges til at fremme bilsalg, for at tilskynde personalet til at købe flere brugte biler direkte fra forbrugerne for at hjælpe butikken med at få sin vare på lager.

Indsatsen har været med til at reducere Volkswagen fra Marion afhængighed af at købe fra engros-auktioner, sænkede dets anskaffelsesomkostninger pr. køretøj og øgede salget af brugte køretøjer og den samlede forhandlerrentabilitet, sagde Ashlee Church, general manager hos Volkswagen of Marion.

Butiksledere øgede indsatsen for at købe direkte fra forbrugerne i begyndelsen af ​​2019, styrkede sporingsprocedurerne omkring disse opkøb og efterfølgende salg og implementerede bonusmuligheder for sælgere, der havde succes med den nye tilgang. Forhandleren reducerede også vægten på sit forretningsudviklingscenter.

“Vi var virkelig nødt til at arbejde for at få alle til at omfavne denne filosofi … at anskaffelse af et køretøj fra en kunde i dag genererer et fremtidigt salg,” fortalte Church Bilnyheder. “Det kan være svært i salg, fordi mange sælgere af natur ønsker øjeblikkelig tilfredsstillelse. De vil sælge et køretøj i dag, tjene en pæn kommission på det og gå videre til den næste kunde.”

Men strategien for direkte bilerhvervelse skulle være en langsigtet leg, sagde Church. Nye politikker omkring sporing af køb og salg, kundeemnehåndtering og kompensation var nøglen, fordi den resulterende daglige praksis og efterfølgende data hjalp butikschefer med at styrke med personalet, hvorfor det var vigtigt at forblive fokuseret på direkte køb.

Strategien blev endnu mere kritisk i marts 2020 i de første uger af coronavirus-pandemien. Volkswagen fra Marions showroom lukkede midlertidigt ned, og personalet gik over til at sælge efter aftale. Forhandlerledere revurderede salgsstrategier og foretog ændringer, der skærpede medarbejdernes opmærksomhed på den direkte købstilgang, sagde Church.

Siden da, sagde hun, har forhandleren evalueret salgsrepræsentantens ydeevne på både antallet af solgte og erhvervede køretøjer.

“Vi gik til vores salgsteam, og vi sagde: ‘Vi har virkelig brug for din hjælp til at anskaffe inventar’,” sagde Church. “Fra vores sælgere til vores salgsledelsesteam til vores lederteam påtager vi os alle ansvaret for at anskaffe køretøjer. Vores sælgere på gulvet er dem, der håndterer alle kundeemner.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.