Der var meget lidt tvivl om, at den forfriskede BMW Z4 M40i også vil bringe en seks-trins manuel gearkasse. Men i dag har vi noget af en officiel bekræftelse. Høflighed af BMW.nl online konfigurator, kan vi nu se BMW Z4 M40i opført med en seks-trins manuel gearkasse. Tilføjelsen af ​​den seks-trins gearkasse er teknisk mulig, da vi har set den implementering i Z4’erens bror – Toyota Supra.

Tidligere i år annoncerede Toyota, at den manuelle gearkasse Supra er på vej til Nordamerika, og den vil være tilgængelig i hele modeludvalget. Det betyder, at du vil kunne få både Toyota Supra 2.0 og 3.0 med manuelt gear. Og da Supra blot er en BMW Z4 Coupe – med samme chassis, samme motor, affjedring og bageste differentiale – er den sekstrins manuelle tilføjelse i Z4 Roadster en naturlig progression.

bmw z4 m40i konfigurator 830x470bmw z4 m40i konfigurator 830x470

Selvfølgelig er dette en fantastisk måde at indgyde noget liv i BMW Z4, især da roadsteren sandsynligvis er på sine sidste ben. Baseret på vores kilder er der i øjeblikket ingen planer om en fremtidig Z4 Roadster, og hvis der kommer en, vil den højst sandsynligt være helelektrisk. Roadster-markedet er gået ned ad bakke i det sidste årti, og mange premium-bilproducenter har bevæget sig væk fra de sjove og stilfulde åbne toppe.

B58 og seks-gears manual

BMW M3 Manual Test Drive 34 af 37 830x550BMW M3 Manual Test Drive 34 af 37 830x550

Alligevel kan BMW Z4 M40i med en seks-trins manual være en af ​​de sjoveste BMW’er at eje. Ikke alene får den den fantastiske B58 3,0 liters sekscylindrede motor (som i sin seneste version yder 380 hestekræfter), men den vil også give dig mulighed for at ro dine egne gear. Den opdaterede model forventes at ankomme i slutningen af ​​2022, med en meget mild designopgradering. Som altid vil produktionen til det amerikanske marked begynde et par uger senere, så de første seks-trins manuelle Z4 M40-enheder vil først ankomme på denne side af dammen i 2023.

Baseret på vores kilder skulle vi nogle gange være i stand til at køre BMW Z4 M40i-manualen i marts-april 2023. Så du burde have god tid til at bestille, hvad der måske er den sidste Z4 nogensinde bygget, og helt sikkert den sidste af dens venlig.

[Hat tip Wilcoblok]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.