BIMMERPOST

Det har været en travl måned for mig, men jeg er endelig ved at indhente det. Nedenfor er et udvalg af billeder, jeg tog under pc-leveringen af ​​min G80 “Pure” (6MT) for et par uger siden. Jeg ved, at der har været en række andre PCD-tråde, så jeg vil ikke uddybe detaljerne, men jeg vil understrege det geniale ved dette program og opfordre alle til at prøve det. (Interessant nok går selve leveringen ikke igennem alle afkroge af iDrive-menusystemet og berører knap engang de forskellige køretilstande, måske fordi disse biler er blevet så komplicerede, og de simpelthen ikke har tid til det hele , som de gjorde i mine tidligere pc-leverancer. Læs manualen.)

Ud over selve leveringsdagen, holdt min søn og jeg os en ekstra dag, ham for at gå på Teen-køreskolen, som BMW driver, og mig for at hygge mig for voksne med deres ledende instruktør, Derek. Lang historie kort, jeg havde oprindeligt håbet at deltage i en 1-dags M-køreskole; tidsplaner ville ikke tillade det, men Derek rakte hånden ud og organiserede et tre-timers køreprogram i træk før og efter – og i frokostpausen – på Teen School, for at gøre brug af banen, når den var fri. Det var måske ikke en heldags M-skole, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg lærte lige så meget med en-til-en-programmet. Det var utroligt sjovt — langt mere avanceret og teknisk end den typiske pc-banetid — og Derek var simpelthen fantastisk til at hjælpe sin knytnævede elev med at aflære nogle dårlige vaner og presse ham hårdt.

M3 er med et ord genial. Den er ikke perfekt – hvilken bil er det? — men det er bare en utrolig bil og leverer uendelig sjov (selv når den er kastreret til 5500 RPM). Kulstofspandene, som vi alle ved, er vanskelige for ind-/udstigning, men var uforlignelige rundt på banen og var behagelige på vores lange køretur hjem. Enhver, der har kørt en BMW manual, vil føle sig hjemme med denne gearkasse, og jeg synes, den er lidt mere præcis og behagelig, end jeg huskede tidligere. Bremsning og håndtering er ærefrygtindgydende, og kraften opbygges ubønhørligt. Det er vanedannende.

I hvert fald uden videre…Ovre ved Zentrum…


Hørte du, at Dravit Grey har guldflager?

#ABI


Næste morgen, mens min søn var i timen, kørte jeg over til BMW CCA Foundation Museum, som har en meget imponerende samling i øjeblikket…

Jeg brugte også TrakkTape til køreturen hjem. Ja, jeg ved, at dette ligner verdens værste PPF-job, men det fungerede godt nok.

Tilbage til sporet med Derek. Sikke et brag…

Nævnte jeg guldflagerne?

Naturskøn udsigt i Tennessee på vej hjem…


Sidst redigeret af NightWriter; 20-08-2022 kl 18:35.. Årsag: Tilføjet foto

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.