Lucid Motors har udnævnt en tidligere Apple Inc.-direktør, Derrick Carty, som vicepræsident for platformssoftwareteknik midt i en langsom udrulning af nøglesoftwarefunktioner på EV-startup’ens Air sedan.

Cartys ansvar på den nyoprettede stilling inkluderer avancerede køreassistentsystemer, lyd, indlejret software og systemarkitektur, sagde Lucid i en pressemeddelelse.

“Carty bringer årtiers global erfaring inden for softwareudvikling og brugergrænsefladeekspertise til Lucid, herunder 23 år hos Apple, og senest som konsulent for Lucids infotainmentsoftwareteam,” sagde bilproducenten.

Carty vil rapportere til Michael Bell, Lucid’s senior vice president for digital.

Ifølge hans LinkedIn profil, Carty kom til Lucid i juni og har tidligere arbejdet hos sit konsulentfirma, Carty Consulting. Inden da havde han poster som direktør og seniordirektør hos Apple.

“Derricks rigdom af erfaring med systemarkitektur og hans evne til at lede teams, der skaber kundevenlige, brugervenlige softwaregrænseflader er afgørende, da vi fortsætter med at udrulle nye Lucid Air-funktioner via vores over-the-air softwareopdateringer,” Bell sagde i udgivelsen.

Carty har en bachelorgrad fra Stanford University i datalogi, sagde Lucid.

Lucid’s Air sedan, som blev lanceret sidste år fra bilproducentens nye fabrik i Arizona, har modtaget stærk ros fra bilanmeldere for sin kraft, komfort, håndtering, rækkevidde og effektivitet.

Der har dog også været klager fra anmeldere og tidlige købere angående den sekscifrede sedans interne software som værende langsom, glitchy og ufuldstændig.

“Lucid ser ud til at have pisket det, når det kommer til Air’s in-car tech og førerhjælp,” sagde Edmunds i en anmeldelse på sin hjemmeside. “Vores testbil var plaget af vedvarende Bluetooth-forbindelsesfejl på både iPhone- og Android-enheder.”

Edmunds bemærkede også Lucids forsinkelser med at inkorporere Apple CarPlay og Android Auto-software, som afspejler smartphone-applikationer som musik, navigation og podcasts på et køretøjs infotainmentskærm.

Lucid, som regelmæssigt har opdateret sin køretøjssoftware gennem sin over-the-air-funktion, har sagt, at CarPlay og Android Auto kommer i år sammen med andre forbedringer.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.