Kommentarerne kom få dage efter, at Musk sagde, at Tesla ville begynde at opkræve $3.000 mere for fuld selvkørsel, hvilket stadig kræver aktivt tilsyn og ikke gør virksomhedens køretøjer autonome. California Department of Motor Vehicles har anklaget Tesla for at vildlede forbrugere om dens teknologi, og føderale sikkerhedsmyndigheder undersøger, om bilproducentens autopilotsystem er defekt.

NHTSA skrev sidste år til Tesla om, hvordan virksomheden havde udsat Full Self-Driving beta-testere for fortrolighedsaftaler, der kan have hindret adgangen til information, som agenturet havde brug for for at vurdere programmet. I oktober bekræftede Musk, at Tesla havde droppet NDA. Et par måneder senere opsagde virksomheden en medarbejder dage efter, at han havde lagt en YouTube-video op af sin bil, der kørte ind i en trafikpylon, mens han brugte Fuld Self-Driving.

Musk har tidligere skrevet, at han sætter pris på kritisk feedback og opfordrede sine Twitter-følgere i februar til at opsøge negative vurderinger.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.