BMW X7 LCI er flottere end pre-LCI-bilen, hvilket jeg tror overraskede en del entusiaster. På papiret burde X7 være en frygtelig BMW, da det er en slags antitese til mærket. I virkeligheden er det dog en af ​​de bedste tre-rækkede SUV’er på markedet. Så det var altid uheldigt, at dens udseende aldrig matchede dens kvalitet. Nu hvor LCI er her, er den stadig ikke smuk, men den ser endelig meget bedre ud. Heldigvis tilbyder den også et overraskende interessant udvalg af farver. To af de flottere farver, der tilbydes på X7, er Frozen Pure Grey og Sparkling Copper Metallic.

Det er den slags farver, de fleste kunder vil købe. Du kommer sandsynligvis ikke til at se mange Manhattan Green X7’ere, i hvert fald ikke i USA. Vores biler har en tendens til at være lige så monokromatiske, da amerikanske købere synes at have meget lidt fantasi. Men hvis du skal blive grå, så gør det i det mindste til en god en, som Frozen Pure Grey.

På disse billeder er Frozen Pure Grey på en BMW X7 M60i, men du behøver ikke at få den version for at få den sporty matgrå maling. Du kan også vælge det på X7 xDrive40i, selv uden M Sport-pakken, og det er en normal fabriksfarve. Det er en mulighed for $5.000, men det er stadig en del af den normale X7-liste over farver. BMW tilbyder mange af sine matte “Frozen” farver, og ikke alle af dem fungerer godt, men denne ser godt ud på X7.

BMW X7 Frozen Pure Grey

BMW X7 mousserende kobber

Hvad angår BMW X7 xDrive40i på disse billeder, er Sparkling Copper også en flot farve. Den er i det væsentlige grå, men den har en… kobberglimt. Deraf navnet tror jeg. Det er en flot metallisk grå, der giver en kobber glans i det rigtige lys, som tilføjer noget karakter. I de fleste lys er det temmelig gråt, men hvis det fanger lyset helt rigtigt, får du noget særligt udseende. Det ville gøre ejerskabet lidt sjovere.

Personligt ville jeg ikke vælge nogen af ​​disse farver og gå med den førnævnte grønne eller endda Blue Ridge Metallic. Men hvis jeg skulle vælge, skulle det afhænge af bilen. Hvis jeg købte X7 M60i, ville jeg tage Frozen Grey, fordi den ser mere sporty ud. Men Sparkling Copper er en smule mere premium og luksuriøs følelse, så det ville være mit valg til xDrive40i.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.