BMW M240i er en interessant bil. Fra nogle vinkler ser det rigtig godt ud. Fra andre ser det mærkeligt ud. Den er ikke grim, og den ser heller ikke flot ud. Det er lidt blandet. Generelt kan jeg godt lide den, fordi den er lille og sporty, og jeg kan virkelig godt lide dens grill. Men andre kan ikke lide det, og jeg forstår hvorfor. Uanset hvordan du føler for det, vil tilføjelse af M Performance-dele som disse kun overdrive dine følelser for det.

Som en, der mest kan lide udseendet af M240i, tror jeg, at nogle af disse M Performance-dele virker, og nogle gør det ikke. For eksempel ser hjulene godt ud; de er sporty, men ikke over-stylede, og de er lige store nok til at fylde hjulkasserne pænt. De forreste carbon-bits, såvel som sideskørterne og bagspoileren er også sjove.

BMW M240i M Performance Dele 2022 03 1 467x830BMW M240i M Performance Dele 2022 03 1 467x830

Det er dog ikke alt, der er perfekt. Decalerne er lidt meget, især på hætten, hvor det virker som en Pep Boys-special. Så er der kulfiber-tagantennerne, som ikke kun ser absurde ud, men virker fuldstændig meningsløse. Det er klart, det er rent æstetisk, men narrer det virkelig nogen? Dumt. Værst af alt er dog den faux bageste diffuser. Standardbilens er ret patetisk, men det forventes af en standardbil. Det er fornærmende at tilføje den valgfrie M Performance “diffuser” og få den til at se så åbenlyst falsk ud. Det er så åbenlyst ubrugeligt, at jeg faktisk er lidt sur, at nogen på BMW troede, det ville se godt ud.

Nogle af de indvendige bits er dog pæne. For eksempel ser det delvist Alcantara-rat godt ud, og Alcantara-armlænet med “M Performance” på ser også cool ud. Dog vil sidstnævnte sandsynligvis blive svedig efter et stykke tid. Alcantara er heller ikke det bedste materiale til hudolier og kan blive ret grov med tiden. Så sejt som armlænet ser ud, husk det.

Personligt, hvis jeg specificerede en BMW M240i, ville jeg måske vælge nogle af disse dele, specifikt hjulene.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.