Tom Pappert, en mangeårig Chrysler-salgschef, der fik et ry som en åbenhjertig fortaler for forhandlere både under og efter sin embedsperiode, døde mandag i forstaden til Detroit efter en tre-årig kamp mod kræft.

Han var 82.

Pappert, der er hjemmehørende i Pittsburgh og uddannet fra Duquesne University, kom til Chrysler i 1962 som praktikant på et regionalt salgskontor i sin hjemby. Han tilbragte de første 14 år af sin karriere med bilproducentens regionale salgsaktiviteter og flyttede sammen med sin kone, Joyce, og deres unge familie tværs over det midtatlantiske område, derefter til Florida, Midtvesten og derefter vestkysten, før han landede i Detroit i 1976 .

Pappert var en af ​​de få topchefer i Chrysler, der forblev, da Lee Iacocca blev rekrutteret til at blive administrerende direktør, og blev ved med bilproducentens første konkurs i 1979. Han blev virksomhedens salgschef i 1980 og besad jobbet, indtil han gik på pension i 1998.

I løbet af sin embedsperiode fokuserede Pappert utrætteligt på at forbedre kundeoplevelsen og ledede udviklingen af ​​Chryslers Customer One-initiativ, der forsøgte at ændre virksomhedens kultur nedefra og op som forberedelse til lanceringen af ​​virksomhedens førerhus-forlæns LH-biler i 1992.

“Vi var ret sikre på, at vi ikke kunne sælge nye biler til nye kunder ved at bruge gamle metoder,” sagde Pappert på Automotive News World Congress i 1994. “Vi havde et køretøjsskift på vej, og vi havde brug for en kulturændring for at følge med.”

Han tilbød forhandlere lukrative incitamenter til at hæve deres kundeserviceresultater og gik ind for en teamtilgang mellem fabrikken og dens forhandlernetværk – en der ikke var afhængig af fabriksstokke som minimumssalgsansvar.

“Når røgen lettede, var han der altid med dig,” fortalte forhandler John Gunning, daværende ejer af Manassas Dodge i Manassas, Va., og formand for Dodge National Dealer Advisory Council. Bilnyheder efter Papperts sidste NADA Dodge-forhandlermøde i 1998. “Pappert var en af ​​de bedste forhandlere, der findes.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.