Hej alle,

I denne måned interviewede vi Chris fra Florida, som bød på og vandt en sød Porsche, der bare trængte til lidt kærlighed for at vende tilbage til sin tidligere storhed. Læs videre:

Porsche fra AutoBidMaster

“Hej, jeg vandt en Porsche Boxster S fra 2002. Det er noget, jeg har ønsket mig længe. Man kan vel sige tyve år. Jeg fik den for et sjovt projekt. Jeg fik den også til en weekendbil. Det er ren fnug. Derfor ville jeg gerne have en til en billig penge. Hvilket jeg gjorde.

Jeg så jer alle på Twitter. Du postede noget på et hashtag, jeg følger. Det var vel rent held. Jeg kunne lide tweetet, og måneder senere kom jeg tilbage for det. Da jeg gik tilbage til det tweet, fulgte jeg linkene til din hjemmeside og lavede lidt research. Jeg har læst et par af dine blogartikler og nogle anmeldelser. Jeg indrømmer, at jeg var så begejstret, at jeg meldte mig meget hurtigt ind og bød kun få dage senere.

Porschen havde nogle små skader, et par ting, jeg vidste, jeg kunne reparere, og et par andre, som jeg vidste, at jeg skulle bruge en professionel til. Jeg var mest bekymret for forsendelsen. Jeg ønskede ikke, at min nye præmie skulle blive mere beskadiget, eller at den eksisterende skade skulle blive værre. Jeg blev overrasket, da den ankom og lignede de billeder, jeg så på hjemmesiden.

Porsche fra AutoBidMaster

Det første jeg gjorde, da Boxster ankom, var at tjekke den ud fra kofanger til kofanger. Så gav jeg motoren en tur. Det startede, og jeg var lige ved at tude. Ja, jeg var så spændt. Men jeg kørte den simpelthen ind i min garage og planlagde dens reparationer i de næste par uger.

Det var flere måneder siden, min smukke Boxster er klar nu og kører som en mester. Jeg har endda sat nye dæk på den. Det behøvede egentlig ikke, men jeg ville gerne have det til at føles som en helt ny bil. Jeg kører den rundt i byen i alle mulige ærinder og viser den frem en gang om måneden ved et lokalt bil- og kaffearrangement. Jeg elsker lyden af ​​motoren, og at køre den får mig til at føle mig i live efter en lang og kedelig uge med arbejde.”

Chris er glad for sin nye drømmebil, og det kunne du også være.

For at tage det første skridt mod at få det køretøj, du altid har ønsket dig, bare Tilmeld på vores hjemmeside, upload en kopi af dit offentligt udstedte id eller pas, giv os et depositum, og så er du fri til at byde! Vi opfordrer dig også til at kontakte os online, hvis du har spørgsmål, eller ringe til os på: +1 (503) 298-4300 (4:00 AM–4:00 PM PST, hverdage).

Følg og like os venligst:

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.5”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.