WASHINGTON — Ford Motor Co. og Rivian opfordrer den føderale regering til at fremskynde godkendelsesprocessen for amerikanske kritiske mineralmineprojekter, der understøtter indenlandsk batteriproduktion til elektriske køretøjer.

I kommentarer, der tirsdag blev indsendt til det amerikanske indenrigsministerium, sagde Ford, at godkendelsesprocessen for mineprojekter, der understøtter batteriproduktion med høj kapacitet, “ikke bør være længere end tre år.”

“Dagens langvarige, dyre og ineffektive tilladelsesproces gør det vanskeligt for amerikanske virksomheder at investere i udvinding og forarbejdning af kritiske mineraler i USA,” sagde Chris Smith, Fords chef for regeringsanliggender, i et brev til departementet.

Nuværende amerikanske tilladelseskrav til kritisk mineralproduktion kan tage op til 10 år, sagde han. “I modsætning hertil har Canada og Australien vedtaget mineraltilladelsespolitikker, der gør det muligt for producenterne at fuldføre processen på to til tre år, mens de opretholder strenge miljøstandarder.”

Ford opfordrer til at udvide brugen af ​​Defense Production Act for at godkende fremskyndede forslag, der understøtter batteriprojekter på føderale lande samt forbedrer gennemsigtigheden i godkendelsesprocessen.

Bilproducenten opfordrer også regeringen til at finansiere forskning og geokortlægning af kritiske mineralforekomster i hele USA, herunder at dirigere DPA-midler til energiministeriets forskning i, hvordan den indenlandske ressourcebase kan imødekomme behovene i bilindustrien, når den søger at producere flere elbiler og batterier her.

Ford ønsker også, at regeringen sørger for, at USA-baserede mineselskaber og downstream-brugere er forpligtet til sociale og miljømæssige principper.

“Hvis vi sætter amerikansk kritisk mineralproduktion i stand til at præstere fuldt ud, kan vores nation nyde enorm økonomisk vækst, nye jobmuligheder og styrket forsyningskædesikkerhed, samtidig med at vi fremmer ambitiøse emissionsreduktionsmål og giver kunderne innovative, højtydende køretøjer,” Smith sagde.

EV-nykommeren Rivian Automotive Inc. opfordrede i sine kommentarer til afdelingen også til at modernisere minelovgivningen og fremskynde tilladelsestiden, da den fokuserer på at øge produktionen på sin fabrik i Normal, Ill., og påbegynde byggeriet af en anden fabrik i Georgia .

“Vi er opmuntret af diskussionen til at hjælpe med at udvide og fremskynde indenlandsk mineraludvikling, samtidig med at vi beskytter vores grundfjeldsmiljølove og specielle steder som nationalparker og vildmark,” sagde Rivian.

“Meget af nikkel-, lithium-, kobber- og koboltreserverne i USA er placeret på eller i nærheden af ​​stammeland,” fortsatte EV-starten, “så stammekonsultation i form af gratis, forudgående og informeret samtykke skal også være centralt for enhver opdatering til vores indenlandske minelovgivning.”

Indenrigsministeriet anmodede om information fra offentligheden i marts for potentielt at forbedre føderale hardrockminebestemmelser, love og tilladelsesprocesser.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.