Da vi nærmer os den officielle afsløring af BMW XM, dukker de første patenttegninger op på internettet. Ifølge ixforums, BMW XM-tegninger blev udfyldt i Japan. Ved første øjekast er der kun subtile ændringer mellem koncept- og produktionsversionerne af XM. Foran får kalechen en mindre aggressiv form. Kørelyset tager også en anden form, samt huset til bjælkerne. Lysene følger samme designsprog som X7 Facelift og den nye 7-serie.

Et nedtonet design

Nyregitteret er bestemt blevet revideret. Den ser ud til at være mindre i størrelse, mens den har en lignende form som X5 M. Der fandt også ændringer sted i den nederste front fascia. Kofangeren blev lidt ændret med et stort luftindtag og en typisk sensor/kamera.

Sidevisningen afslører et anderledes rocker-design, mens den overordnede form ser ud til at være mindre aggressiv bagud. Overraskende nok viser de nye patenttegninger et traditionelt dørgreb, sammenlignet med de skyllede dørhåndtag på Concept XM. Når de bevæger sig bagud, viser de nye tegninger også nye baglygter. De er mindre glatte som på konceptmodellen. Taget er mindre tilspidset, mens lugen har en mere konventionel form, typisk for en crossover.

Ændringerne omfatter også udstødningssystemet. Mens XM bevarer de unikke quad pipes, er de stadig stablet, men lidt vinklet nu. Den bagerste diffusor blev også justeret til at passe til en model i produktionsserien. Samlet set er formen på produktions-XM en smule mere konventionel i designet end konceptbilen. Dens paneler er ikke så skarpe, og designet er simpelthen mere sammenhængende. Der er ingen billeder af interiøret, men vi har allerede set et glimt af det i den XM-prototype, vi kørte. Det efterligner dybest set designet af BMW X5 M Competition, med mindre ændringer, der er unikke for XM.

Afsløringsdato

Vi forventer, at BMW afslører XM nogle gange i slutningen af ​​oktober – begyndelsen af ​​november, med de første testkørsler planlagt til foråret 2023. I første omgang vil BMW tilbyde én XM-model – en 750 hk plug-in hybrid. Yderligere modeller forventes kort efter. Du kan se det fulde billedsæt på ixforums.

[Top rendering provided by TopElectricSUV.com]