Private equity-selskabet One Planet Group har gennemført sit opkøb af forhandlermarkedsføringsfirmaet AutoWeb Inc., som ikke længere vil blive børsnoteret.

Walnut Creek, Californien-baserede One Planet Group sagde onsdag, at AutoWeb – en leverandør af kundeemner til bilforhandlere – vil fungere som en selvstændig virksomhed inden for One Planets portefølje.

“Jeg er så begejstret for at byde AutoWeb velkommen i One Planet Group-familien,” sagde CEO Payam Zamani i en erklæring. “AutoWeb har en utrolig arv inden for bilindustrien, og jeg tror på, at dets brand, aktiver og ekspertise tilbyder et fundament, der vil give os mulighed for at bygge det tilbage til en virksomhed, der vil lede den næste udvikling af branchen.”

I juli afslørede AutoWeb i Tampa, Fla., opkøbsplanerne efter tidligere at have sagt, at dets bestyrelse ville undersøge strategiske alternativer for virksomheden, herunder et potentielt salg eller omstrukturering, herunder gennem føderal konkursbeskyttelse. AutoWeb sagde “væsentlig tvivl” eksisterede om dets evne til at fortsætte som en going concern.

Zamani tager over som AutoWebs administrerende direktør og erstatter Jared Rowe, som forlader virksomheden. Rowe vil modtage 1,75 millioner dollars i rater, har AutoWeb sagt i en lovpligtig ansøgning.

AutoWeb sagde tidligere, at dets aktionærer ville modtage 39 cents per aktie gennem transaktionen. En købspris blev ikke afsløret, men tidligere regulatoriske ansøgninger sagde, at AutoWeb havde mere end 14 millioner udestående aktier, hvilket svarer til en købspris på tæt på $5,5 millioner.

One Planet Group siger, at dens portefølje omfatter virksomheder inden for onlineteknologi og medier, og den investerer også i startups i de tidlige stadier.

Zamani var medstifter af AutoWeb i 1994.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.