Dette er en af ​​de mere usædvanlige BMW M3-konfigurationer, vi har set indtil videre. Det er ikke en fornærmelse, det er bare en kombination af muligheder og trimniveauer, vi ikke har set endnu, og hvis du kan lide dine biler aggressive, kan dette være noget for dig.

Set hos Hendrick BMW er denne 2022 BMW M3 en standardmodel, hvilket betyder, at den bruger den dobbelte turboladede 3,0-liters inline-sekser med 473 hestekræfter og 479 lb-ft drejningsmoment. Men det betyder også, at den har en seks-trins manuel, hvilket gør den til det foretrukne valg for mange entusiaster. Og du ved, at denne kunde valgte standardbilen specifikt for dens manuelle gearkasse og ikke dens lavere pris, fordi dens valgliste sandsynligvis pressede prisen langt forbi M3 Competition’s.

2022 bmw m3 m ydeevne wing 04 554x8302022 bmw m3 m ydeevne wing 04 554x830
[Photos by Hendrick BMW and instagram.com/krispycaptures]

Til at begynde med bærer den en eksklusiv malingsfarve. Mens BMW tilbyder et par frosne farver til M3, er Frozen Black ikke en af ​​dem, så den skal bestilles specifikt fra BMW Individual-programmet. Det er også en aggressiv farvekombination. Sammen med den mat sorte maling er et knaldrødt Fiona Red interiør, sorte dobbelteger hjul og – hoveddelen – en kulfiber bagvinge fra M Performance reservedelskataloget.

Den faste bagvinge er et interessant og meget aggressivt valg til standard BMW M3. Nogle vil elske det, nogle vil hade det, men det er bestemt et spændende look. Den bagerste fløj, sammen med dens ultra aggressive farvesammensætning, får den til at se en smule mere speciel ud end en standard M3. Det falder ikke i alles smag, så nogle læsere vil måske ikke nyde det. Der kan dog ikke benægtes, at den ser mere interessant ud end standardbilen.

2022 bmw m3 m ydeevne wing 07 554x8302022 bmw m3 m ydeevne wing 07 554x830
[Photos by Hendrick BMW and instagram.com/krispycaptures]

Et andet touch, denne bil har, er jubilæums BMW badges mulighed, som jeg synes er et must-have på alle BMW’er i øjeblikket. Det ser ikke kun cool ud, men det vil hjælpe med at gøre M-biler en smule mere eftertragtede i fremtiden, da fans vil vide, at bilen kom fra mærkets 50-års jubilæum.

[Photos by Hendrick BMW and instagram.com/krispycaptures]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.