Den nye BMW M4 CSL er langsomt ved at komme i kundernes hænder. Officielle testkørsler er stadig et par uger væk, men indtil da dukker flere nye videoer op. Den seneste kommer fra Frankrig, hvor Motorsport Magazine tog BMW M4 CSL på banen. Selvom dette ikke er en fuldstændig anmeldelse, giver videoen os stadig et indblik i ydeevnen af ​​den første M4 CSL nogensinde.

Tophastighed begrænset til 307 km/t

bmw m4 csl grå 29 830x553bmw m4 csl grå 29 830x553
Billeder af instagram.com/ugomissana/

Føreren når at køre BMW M4 CSL fra 0 til 270 km/t, inden han bliver begrænset af den korte løbsk. CSL kan nå 307 km/t med M Driver’s Package. Selv uden denne pakke kan BMW M4 CSL stadig gå op i en hastighed på 290 km/t. Dernæst får vi også et nærmere kig på dragrace-præstationerne for CSL, med en ordentlig startkontrol. Der blev ikke registreret nogen officiel træktid, men vi ved allerede, at sportsvognen kan nå 100 km/t (62 mph) på 3,7 sekunder. 100 til 200 km/t kommer på 7,2 sekunder.

bmw m4 csl grå 28 830x553bmw m4 csl grå 28 830x553
Billeder af instagram.com/ugomissana/

Desuden ved vi allerede, at BMW M4 CSL er den hurtigste producerede BMW omkring Nurburgring. Den gennemførte banen på 7 minutter og 15,677 sekunder, hvis vi taler om det 20,6 kilometer lange layout, som udelukker den korte lige på T13-tribunen. BMW siger, at M4 CSL havde brug for 7 minutter og 20,207 sekunder for at dække den fulde 20,8 kilometer lange konfiguration af Green Hell. Interessant nok blev den tidsindstillede omgang udført, mens den sporty coupé stadig blev testet for at lave eventuelle nødvendige justeringer i sidste øjeblik. Under vores eget ophold med BMW M4 CSL på Goodwood Festival of Speed, lærte vi, at M4 CSL kan være et par sekunder hurtigere på Nurburgring, når de rette baneforhold er opfyldt.

BMW M4 CSL er den mest ekstreme M-bil, der nogensinde er lavet og den sidste af sin slags. Selvom den ikke er den mest kraftfulde, med 543 hestekræfter, gør dens lettere køreklar vægt, stivere affjedring og ekstra aero den endnu mere intens end den allerede vilde M4-konkurrence. Sammenlignet med biler som E46 M3 CSL, E92 M3 GTS og M4 GTS, er M4 CSL hurtigere, mere dygtig og endda sjov som daglig chauffør. Det er måske ikke så rent eller så engagerende, men det er bestemt ekstremt.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.