WASHINGTON — Ford Motor Co. sagde, at det tilbagekalder 198.000 SUV’er i USA for at erstatte blæsermotorenheden efter rapporter om 25 brande.

Tilbagekaldelsen dækker 2015-2017 modelår Ford Expedition og Lincoln Navigator køretøjer. Ford sagde torsdag, at det havde tre rapporter om brande forbundet med ejendomsskade på strukturer og en, der involverede mindre skader. Ford vil underrette ejerne fra den 12. september.

Tilbagekaldet var ikke relateret til sikkerhedstilbagekaldelser godkendt i juli i forbindelse med nyere 2021 ekspeditions- og navigatorkøretøjer for en brandrisiko i motorrummet, der stammer fra batteriforbindelsesboksen, sagde Ford. Feltdata viste, at problemet i den nye tilbagekaldelse påvirker køretøjer med højere kilometertal og time-in-service, sagde virksomheden.

Ford sagde også, at det tilbagekaldte 1.175 2022-modelår Mustang Mach-E-køretøjer, fordi de højre bagaksels halvaksler kan være blevet fremstillet forkert, og en del kunne gå i stykker. Forhandlere vil inspicere og udskifte højre bagerste halvaksler efter behov.

Ford sagde, at det ikke havde nogen rapporter om fejl blandt ejere, men i sidste måned erfarede det, at dets Cuautitlan-forsamlingsfabrik i Mexico havde identificeret to køretøjer med brækkede bageste højre halvaksler.

Ford fører alle bilproducenter i USA med 52 separate tilbagekaldelseskampagner til dato i år, der dækker omkring 7,4 millioner køretøjer.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.