Bill Auberlen er ikke fremmed for E92 M3 GT. Han kørte E92 M3 GT under ALMS (American Le Mans Series) og kører ikke varme omgange med den nogensinde nu og igen, for BMW reklamemateriale. I denne seneste video kan du se Auberlin ved roret inde fra bilen, og det er fedt at se, hvad en racertørrer ser, mens du skubber den ordentligt.

Men højdepunktet i denne video er he noise. E92 M3 GT bruger en 4,0-liters naturlig indsugningsmotor, BMW’s P65-motor. Det er en genial motor, der lyder helt sensationel. Når du hører det i denne video, er det næsten svært at tro, at det kun laver omkring 500 hestekræfter, når det er ubegrænset. Men for ALMS-reglerne i løbet af sin racerkarriere lavede den kun 460 hestekræfter, mens den var på banen.

Jeg kan faktisk ikke huske nogen anden racerbil, der lyder så klangfuld. Den måde, hvorpå dens dybe, tordnende lavomdrejningsstøj bliver til et højt hyl ved høje omdrejninger, er sensationel og blandt de bedste motorlyde, jeg nogensinde har hørt fra en BMW. Standard E92 M3’s S65 V8 lyder også ret episk, især med en Dinan-udstødning. Så hvis du ønsker en støj som denne fra din landevejsbil, er E92 M3 vejen at gå.

bmw m3 gt e92 00 830x608bmw m3 gt e92 00 830x608

Desværre kunne vi faktisk ikke komme ombord med Auberlen til denne video, da det ville have været sjovt at opleve bilen på egen hånd. Det er trods alt en racerbil og mangler et passagersæde. Denne udsigt om bord er dog nok det tætteste, mange af os nogensinde kommer på at opleve en ordentlig BMW racerbil.

Selvom det ville have været fedt rent faktisk at køre med haglgevær ved siden af ​​Auberlen, er det stadig fantastisk at se ham arbejde i denne video. Han dominerede Sebring 12 Hour i netop denne bil. Endnu mere end det, dog fejede BMW Team RLL alle kategorier i 2011 og vandt GT-producent-, team- og kørermesterskaberne. Netop denne bil tog også GT-klassens sejr ved 12 Hours of Sebring følgende endnu. Efter sin succes blev E92 M3 GT dog efterfulgt af Z4 GTE, som var en fanfavorit for BMW motorsportsentusiaster.

Sammenlignet med de turboladede racerbiler i dag, lyder denne E92 M3 GT helt himmelsk, og det er fantastisk at se, hvad den kan på banen bag forruden. Tjek denne video ud og værdsæt en støj, der forsvinder fra motorsporten i øjeblikket.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.