BIMMERPOST

Efter et par uger eDrive40 ejerskab tog vi i4 på en (kort) tur fra Phx metro til Tucson, anslået RT ~ 250 mi. Destinationen var sønnens fodboldkamp, ​​så vi havde en hård ankomsttid og havde kun budgetteret med omkring en times overskud til det uventede. Nogen, der ikke skulle nævnes, glemte at oplade bilen, så vi skulle oplade på vej derhen. Jeg var spændt på, om bilen kunne klare sig uden at stoppe, hvis den startede med 100 % batteri. Jeg var usikker på, hvordan forbruget ville blive påvirket af motorvejshastigheder, da min eneste EV-oplevelse var med min Tesla Model 3 (enkeltmotor, 200 km rækkevidde), og den så ud til at forbruge drastisk energi, når den var over 70-75 mph rækkevidden. Jeg gjorde det aldrig længe nok til solide data, men under ture fra Phx til San Diego bemærkede jeg, at området næsten ‘halveredes’ fra 2 mi pr. 1% til 1 mi pr. 1% ved at observere det over et 10-15 min. .

Der er en Electrify America omkring 40 miles fra vores start, så jeg besluttede at oplade til 100% og overvåge brugen fra det tidspunkt og frem. Vores første oplevelse med offentlige ladestationer (ikke-Tesla) var forfærdelig. Jeg ville læse input fra andre brugere, så det er måske ikke nogen overraskelse, men det her var bare surt.

Stop #1: Electrify America: I alt 4 stationer, 2 utilgængelige, 1 i brug.
Dette var første gang, jeg brugte EA, og det stoppede et par minutter efter start (2kW tilføjet) med en “Opladningssessionsfejl.” Jeg trak stikket ud og tænkte, at jeg var nødt til at nulstille den, og skærmen viste derefter Utilgængelig. Usikker på hvorfor det stoppede – vi prøvede at vente i bilen med aircondition, kunne det have påvirket brugen?? Det var ~ 100 grader F så A/C nødvendigt. Så nu er den eneste station allerede i brug. Jeg søgte efter den nærmeste oplader og fandt en omkring 6 km væk.

Stop #2: EVgo: I alt 1 station, 1 tilgængelig. (i øjeblikket på 38%)
Stationen havde en kreditkortplads, men den virkede ikke, så jeg var nødt til at downloade deres app og oprette en konto. Familien var usikker på, om aircondition havde noget at gøre med det første problem, så de ventede under et træ, temmelig utilfredse på dette tidspunkt (jeg ville ønske, jeg havde taget et billede). Vi følte, at vores tidsplan nu var i fare, så min kone ringer til træneren og håber, at han ikke har passeret os endnu og kan stoppe og hente vores søn, hvilket han gjorde. En Audi E-Tron trak op ved siden af ​​mig og virkede en smule frustreret, der var kun 1 station. De går. Efter 15 min bemærkede jeg, at den kun oplades ved 47 kW og besluttede at afbryde; Jeg forklarede min familie, at det er for langsomt, og at vi ville gå glip af kampen. Jeg tog beslutningen om at fortsætte på motorvejen mod Tucson og spille/stoppe ved en anden EA omkring 60 miles tættere på destinationen.

Stop #3: Electrify America: I alt 10 stationer, 7 utilgængelige, 3 i brug. (i øjeblikket på 30%)
Samme Lady i E-tron er der på en af ​​stationerne og signalerer til mig, at det ikke ser ud til at virke for hende. En fyr i Porsche Taycan ser ud som om han er ved at være færdig med at oplade, så jeg spørger ham om status, og han siger, at han har problemer og fortæller mig, at kun to stationer fungerer; herunder stationen med E-tron. Han er ikke begyndt endnu, bliver frustreret og forlader … hans station siger nu Utilgængelig. Lady in E-tron er ikke i stand til at få sin til at arbejde, flytter sin bil og leder efter en anden station, selvom de resterende siger Utilgængelig. Jeg beslutter mig for at give sin station en chance … efter et par minutter går min kone ind i Outlet Mall (det er varmt udenfor), og det ser ud til at lade op! Lady in E-tron har ikke held med at prøve andre stationer og går igen. EA-appen viser ikke, at min bil oplader, men MyBMW-appen viser dens opladning, og jeg kan se, at % stiger, så det ser godt ud for mig.. Jeg går ind i indkøbscentret og leder efter kone. 52 minutter senere er jeg på 99% (61,2 kWh leveret @ $0,43/kWh). TRIP DATA NULSTIL

RESUMÉ:
Startende med 99% Charge kørte jeg til destinationen og hjem igen, næsten alle motorvejsmil. Jeg havde A/C tændt, holdt konstant hastighed omkring 80 mph (75 mph hastighedsgrænse), Eco Pro og Drive mode ‘B’ (og dæktryk ved målet +/- 1 psi)

  • Total kørte miles = 133,6 mi
  • Samlet batteriforbrug = 40 % (startede ved 99 %, sluttede ved 59 %)
  • Gns. 4,0 mi/kWh

Jeg forstår, at forbruget ikke er lineært på tværs af området, men jeg kan bruge disse oplysninger til at estimere tilgængelig motorvejsrækkevidde: 133,6 mi pr. 40 % = 3,34 mi/%
–> Samlet estimeret motorvejsrækkevidde = 334 miles

Næste mulighed for roadtrip vil jeg øge hastigheden lidt og holde ved 85 mph for at se, hvordan/om det påvirker effektiviteten.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.