Sneakerskulturen er i top alle tider, og samarbejder er nu kernen i den kultur. I årenes løb har vi set sneakerfirmaer samarbejde med berømtheder, atleter og influencers, og lejlighedsvis med bilfirmaer. Det seneste samarbejde involverer to tyske mærker: BMW og Adidas. Partnerskabet blev faktisk ført i spidsen af ​​BMW Mexico, der gik sammen med Adidas for at fejre “XXXIX Mexico City Marathon”. 30 par af Adidas Superstar blev håndmalet af kunstneren Fher Valencia. Den blå farve blev arvet fra det specielle erindringsdesign, der blev vist på BMW i4.

30 par, malet i hvid/blå

bmw adidas superstar 02 830x710bmw adidas superstar 02 830x710

Baggrunden for den lyseblå specielle Adidas Superstar-udgave kommer fra BMWs engagement i det seneste maraton i Mexico City. Stævnet fandt sted i den mexicanske hovedstad søndag den 28. august, hvor omkring 30.000 løbere deltog. BMW fulgte rutens 42.195 km med en flåde af fuldt elektriske køretøjer fra deres BMW i, MINI og BMW Motorrad modelserier. En af dem var en blåmalet BMW i4.

I år elektrificerede MINI Mexico og BMW i forberedelsesruten til “Mexico City Marathon and Half Marathon 2022” gennem deres alliance med Adidas under de fem “Adidas Split 2022” forberedelsesløb. BMW i har været en strategisk allieret i Mexico City Marathon siden 2016 med det formål at fremme elektrisk mobilitet i denne sportslige konkurrence. Mexico er også ved at blive et af BMWs vigtigste produktionssteder i verden.

bmw adidas superstar 01 830x635bmw adidas superstar 01 830x635

Da BMW første gang åbnede fabrikken i San Luis Potosi, Mexico i 2019, var den sandsynligvis ikke klar over, hvor vigtig den kunne blive i fremtiden. BMW havde åbenbart store planer med den, ellers havde den ikke bygget den. Der er dog ingen måde, BMW kunne have forudsagt dagens elbilsklima dengang. Nu kan SLP-fabrikken blive en af ​​de vigtigste af alle BMW’s fabrikker, og den nye Inflation Reduction Act-præsident Joe Biden, der netop har underskrevet loven, har meget at gøre med det.

Når det kommer til limited edition Adidas Superstar, er der i øjeblikket info om, hvordan sneakers-samlere kan få fingrene i disse. Men med 30 par lavet, er disse et must i enhver samling.