Bilproducenter ser YouTube som en kraftfuld platform til at markedsføre til næste generation af kunder. Med mere end 14 milliarder månedlige besøg er den Google-ejede videotjeneste det næstmest besøgte websted med mænd i alderen 25 til 34, der tegner sig for YouTubes største demografiskemed 11,6 pct.

Det er ikke underligt, at annoncører hælder markedsføringskroner ind i YouTube-annoncer og indhold. Platformens globale annonceomsætning var $28 milliarder i 2021, en stigning på 46 procent i forhold til året før.

Sociale kanaler er attraktive markedsføringsplatforme for bilproducenter på grund af evnen til at målrette mod specifikke målgrupper og niveauet af engagement, disse kanaler kan bringe.

Influencer-genereret indhold leverer et allerede eksisterende publikum og giver bilproducenten mulighed for at udnytte skaberens brand, sagde Bill Daddi, præsident for New Yorks marketingfirma Daddi Brand Communications.

“Målet her er at opbygge retfærdighed ved at drage fordel af det image og personas, som influencers har etableret med deres publikum,” sagde Daddi. “Så aktiveringen skal være organisk og tilpasses, hvad publikum forventer af disse skabere.”

YouTube-formatet giver brands mulighed for at være mere kreative med indhold end en typisk 30-sekunders tv-reklame.

Moynihan sagde, at YouTube tilbyder en “stor mulighed” for forbrugere til at dykke dybt, se produktanmeldelser og udforske køretøjets funktioner og teknologier.

Volvo sagde, at det vil bruge Googles analyseplatform til at spore seernes reaktion på XC60-videoen, hvilket vil hjælpe den med at finjustere produktionsmarkedsføringen.

“Det er en mulighed for at se, hvor forbrugernes interesse ligger,” sagde Moynihan. “Vi har planer om at teste, om forbrugerne reagerer mere positivt på designaspekterne af bilen i forhold til teknologien.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.