At købe en gammel, billig BMW er ikke ligefrem den klogeste økonomiske beslutning, især ikke en fra en auktion (spørg mig, hvordan jeg ved det). Det er gamle BMW’er dog ikke alene om, da de fleste dyre luksusbiler bliver ret dyre at vedligeholde, efterhånden som de bliver gamle. I denne video fra Auto Alex får vi at se, hvad der er bedre for £3.000: en E60 5-serie eller en L322 Range Rover?

I videoen tager både Alex Kersten og hans ven Taylor Hetherington til en brugtbilsauktion for at se, hvilke slags biler de kan få for under 3.000 £. Helt ærligt, det er et større budget, som Kersten normalt bruger. Derfor besluttede han, at de skulle få nogle interessante biler, såsom premium, luksus, spændende biler. Den første, de tjekker ud, er en meget grundlæggende E60 BMW 520d, men den var i chokerende god stand. På trods af at have 180.000 miles på sin kilometertæller, så alt stadig ud til at fungere. For helvede, selv dens to pop-out kopholdere fungerede, hvilket jeg ikke engang kan sige for min nyere E90 3-serie med lavere kilometertal. Og de købte den til den chokerende lave pris på £750.

Den anden bil, de købte, var en L322-generation Range Rover, som også så ud til at være i chokerende god stand. Det interessante er, at banden oprindeligt købte en Mercedes CLS500 i stedet for Range Rover, men deres vinderbit var foreløbig, og sælgeren trak sig tilbage og bad derefter om yderligere penge. Så da Range Rover ikke nåede sin reserve, tilbød de to værter sin ejer £2.000, og de blev enige. Så de købte en massiv, luksuriøs Range Rover og en mellemstor executive express BMW 5-serie for under 3.000 £. Bemærkelsesværdig.

BMW E60 5-serie billeder 21 750x500BMW E60 5-serie billeder 21 750x500

Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at begge biler så ud til at køre rigtig godt. Nok, Range Rover blæste noget røg fra sin udstødning i starten, men det ordnede sig. Og OK Range’s motortemperatur var ikke helt konsistent. Men den kørte for det meste rigtig godt og var lige så ubesværet komfortabel, som du forventer, at en Range Rover skal være.

Hvad angår 5-serien, kørte den perfekt. Ikke godt. Perfekt. Hvilket er bemærkelsesværdigt i betragtning af, at E60’ere ikke er kendt for deres pålidelighed. Nogen tog sig tydeligvis meget godt af 180.000 mile 5eren, så det er mærkeligt at se den sælges så billigt. Selvfølgelig er det kun en 520d, så den er ret langsom, men den er stadig komfortabel, og den får en fremragende brændstoføkonomi.

Denne video beviser, at hvis du er en smart shopper, kan du finde rigtig flotte premiumbiler til chokerende billige.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.