En urolog fra Texas udførte, hvad han siger, sandsynligvis var “verdens første Rivian powered vasectomy” efter at have mistet elektricitet under en patients aftale.

Dr. Christopher Yang udsendte billeder på Twitter viser en forlængerledning, der løber fra hans Rivian R1T pickup ind i klinikken i Austin, Texas, hvor han arbejder. “Patienten ønskede ikke at omlægge tidsplanen, fordi han allerede havde fri,” skrev Yang. “Electrocautery var normalt, proceduren gik fantastisk!”

Yang fortalte Motor Trend – som udnævnte den batteridrevne R1T til årets 2022-lastbil – at han planlagde at annullere proceduren, indtil et medlem af hans personale jokede med, at han skulle bruge pickuppen som strømkilde. R1T har to 120-volt stikkontakter i sin seng, som Rivian utvivlsomt regnede med, at ejere ville være mere tilbøjelige til at bruge til camping eller madlavning end at udføre kirurgi. Yang sagde, at hans cauterizer bruger 400 watt, et godt stykke under stikkontaktens maksimum på 1.500 watt.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.