Inden du får dine højgafler og fakler frem, så hør mig: Jeg synes, BMW bør gå ind i elbilbranchen. Jeg ved, jeg ved, elektriske varevogne er ikke ligefrem i BMWs styrehus. Der er dog et par grunde til, at jeg synes, at BMW burde lave en elektrisk familievogn (ikke en arbejdsvogn), og hvorfor det ville være fedt.

Lad mig indlede dette med at sige, at BMW ikke har nogen officielle planer om at lave en varebil, og vi har ikke hørt nogen hvisken om en sådan idé. Jeg tror ikke engang, at BMW nogensinde vil gøre sådan noget. Jeg synes dog, at BMW burde gøre sådan noget, og at det ville være ret fedt. Hør på mig.

Den første grund til, at jeg tror, ​​at BMW bør komme ind på varevognsmarkedet, er, at det bliver et stort. Premium-mærker er allerede begyndt at arbejde på elektriske varevogne, og de bliver mere stilfulde og mere interessante. Volkswagen ID Buzz genererer allerede et væld af … ja, buzz. Den ser ikke kun fantastisk ud og har et funky-cool interiør, den er super praktisk og vil være en fremragende familiebil. Det ser også bedre ud end nogen SUV, som BMW laver, så jeg vil ikke høre noget “vans ser ikke cool ud” nonsens.

Men Volkswagen er ikke den eneste. Mercedes hopper også i seng med Rivian, elbilproducenten, for at udvikle nye Sprinter varevogne. Ganske vist er Sprinter-varevogne flere arbejdsvogne, end de er familievogne, men at bruge en fantastisk EV-platform fra Rivian vil give Mercedes fleksibiliteten til at lave begge dele. Mercedes er ikke imod at lave en premium minivan. Husker du R-klassen? Det var ikke vellykket, men kun fordi det ikke var særlig godt, ikke fordi det var en varebil.

bmw ix1 frossen ren grå 08 830x553bmw ix1 frossen ren grå 08 830x553

Der vil helt klart være premiumkonkurrence i et nyt segment, der burde få BMWs pengeslugende jakkesæt til at slikke koteletter. Da BMW allerede kommer til at have en fleksibel EV-arkitektur, med Neue Klasse, kunne den nemt udvikle en sej elektrisk varevogn uden et væld af investeringer og tjene penge på den.

En anden grund til, at BMW burde lave en sej varevogn, er, at det ville være en køligere version af de gabefremkaldende SUV’er, som den i øjeblikket fremstiller. Nok, X3 er fin, men den konkurrerer i et hav af andre premium SUV’er, så det er ret kedeligt på dette tidspunkt. En varevogn af samme størrelse ville være anderledes, mere interessant, mere praktisk, og – hvis BMW faktisk anstrengte sig – ville være sjovere.

Varevogne har ikke været cool i lang tid, hvor de fleste amerikanere forestiller sig Toyota Siennas og træpanelede Dodge Caravans. Varebiler kommer dog tilbage i stor stil, som alle gamle ting gør, og mange kunder drømmer om den skæve coolness fra den originale VW Bus. Der er også suiten af ​​japanske varevogne fra 80’erne og 90’erne – som kom med firehjulstræk, modige dieselmotorer og manuelle gearkasser – som er ved at blive populære blandt Radwood-publikummet. Så BMW kunne udnytte den nyfundne popularitet og lave noget meget cool.

Her er min idé til en BMW varevogn: Gør den i X3-størrelse, så den ikke er for stor og besværlig. Giv den i4’ens drivlinjer; en 335 hestekræfter enkeltmotorsversion og en 536 hestekræfter dobbeltmotorversion; og et 100 kWh batteri. Det skulle, afhængigt af vægt, give den omkring 300 miles rækkevidde og, i sin hurtigste form, en 0-60 mph tid på omkring fire sekunder. Så giv den noget skarp styling, der ligner BMW iX1, som er mærkets flotteste SUV i øjeblikket. Ditto på interiøret, som kunne have en iX1-stil instrumentbræt, men hele rummet i en varebil. Det ville også være fedt, hvis den havde anden rækkes kaptajnstole, der er sporty, som bøjlesæder. Så, for M Performance-versionen, lav den lavt til jorden, giv den justerbare dæmpere, 48 volt aktiv anti-roll stænger, store bremser og klæbrige dæk.

Jeg ved ikke med nogen andre, men det lyder som meget sjovere end en BMW X3 M40i for mig. Det ville være en ægte familiebil, der sandsynligvis kunne trække seriøs røv, ville se funky-futuristisk ud og ville skille sig ud i et hav af forudsigelige crossovers. Kom i gang med varevognslivet, BMW.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.