Repræsentanter for Carvana Co. og Illinois-udenrigsministeren mødtes onsdag i Illinois-domstolen til en planlagt høring – det seneste skridt i en juridisk udfordring, der er udfoldet over online-forhandlerens licens til at sælge brugte køretøjer i staten.

Sagen opstod i begyndelsen af ​​maj, da udenrigsministeren suspenderede Carvanas forhandlerlicens. Det regulerende agentur sagde, at dets politienhed havde undersøgt adskillige forbrugerklager og opdaget et mønster af, at Carvana ikke korrekt overfører titler til køretøjer, det solgte, og misbrugte udstedelsen af ​​midlertidige registreringstilladelser uden for staten. Agenturet opretholdt suspensionsordren den 26. maj og sagde, at Carvana kunne sælge køretøjer, så længe det fulgte “strenge retningslinjer.”

Da der dukkede yderligere forbrugerklager op, forsøgte udenrigsministeren igen at suspendere onlineforhandlerens licens i juli, hvorefter Carvana anmodede om forbud. Anmodningen blev imødekommet den 29. juli af dommer Bonnie Wheaton fra den 18. Judicial Circuit Court i DuPage County, vest for Chicago, og midlertidigt tilsidesatte agenturets mulighed for at suspendere eller tilbagekalde Carvanas licens. En høring, der oprindeligt var planlagt til slutningen af ​​august, blev flyttet til onsdag.

Agenturet er fortsat “i diskussioner” med Carvana om status for dets licens og køretøjstitler og registreringsproblemer efter høringen, fortalte Dave Druker, talsmand for udenrigsministeren. Bilnyheder. Den næste offentlige høring er planlagt til den 12. december, tilføjede han.

“Fortsættelsen af ​​denne uges sager afspejler Carvanas konsekvente vilje til at forhandle en løsning på statens bekymringer og giver Carvanas kunder tillid til, at Carvanas platform er tilgængelig i Illinois,” sagde Carvana i en erklæring til Bilnyheder.

“Vi sætter pris på bølgen af ​​støtte fra vores Illinois-kunder, mens vi arbejder med staten på en langsigtet løsning. Vi er overbeviste om, at vi med succes vil forsvare Illinois-beboernes ret til at fortsætte med at købe og sælge biler online gennem vores brancheførende e -handelsplatform.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.