Jeg har et had/kærlighedsforhold til den kommende BMW 3.0 CSL. Der er nogle ting, jeg elsker ved det, og nogle ting, jeg hader. Men der er ingen tvivl om, at det er en af ​​de mest spændende kommende BMW’er i pipelinen. Så når der kommer nye spionbilleder ud af det i aktion på Nurburgring, kan du vædde på, at vi vil lægge mærke til det.

På disse nye billeder kan du se den historisk-camouflerede 3.0 CSL komme efter den ved ‘Ringen’. BMW 3.0 CSL kommer til at ligne 3.0 CSL Hommage-konceptet fra et par år tilbage, hvilket er en meget god ting. Den konceptbil blæste fans væk, som øjeblikkeligt bad BMW om at bygge den. På det tidspunkt sagde BMW, at der ikke var nogen måde, det ville blive bygget, og fans drømme blev knust. Men det er trods alt på vej, og fans burde være meget begejstrede.

Rygtet koster 750.000 euro

Hvorfor har jeg et had/kærlighedsforhold til 3.0 CSL? Nå, lad os først tale om, hvad jeg elsker. Måden den ser ud skal nævnes først, da den ser fantastisk ud, selv gennem camouflagen. Forenden er perfekt udført, de bagerste lænker ser muskuløse ud, baglygterne ser flotte ud, og den har en kick-ass bagvinge, ligesom den originale 3.0 CSL. Det vil også få en tunet version af S58-motoren kun parret med en manuel gearkasse. Det sidste er vigtigt, da det beviser, at BMW ønsker, at dette skal være en entusiastbil. Det bliver også den mest entusiastdrevne præstationsbil, BMW har lavet i evigheder, så den burde være spektakulær at køre.

BMW 30 CSL 2 830x554BMW 30 CSL 2 830x554
Billeder af instagram.com/wilcoblok

Nu til det, jeg hader. Til at begynde med, dens pris. BMW har ikke annonceret priser endnu, men vi hører absurde tal i $750.000-intervallet. Det ekstremt høje prismærke, sammen med dets ekstremt lave 50-enheder, betyder, at næsten ingen vil være i stand til at se det. Ingen af ​​disse 50 biler vil nå det amerikanske marked, hvilket betyder, at BMW M’s største marked vil blive nægtet sin fedeste bil. Mærkeligt nok er dets smukke udseende blandt de ting, jeg også hader. Kun fordi det ligner, hvordan M4 skulle have set ud til at begynde med. Det irriterer mig at se 3.0 CSL se så godt ud, samtidig med at jeg ved, at jeg aldrig kommer til at køre den, og så at se M4’ens bevertænder-gitter.

BMW 30 CSL 3 830x554BMW 30 CSL 3 830x554
Billeder af instagram.com/wilcoblok

BMW 3.0 CSL bliver uden tvivl en af ​​mærkets fedeste biler i tidevis. Det er en genoplivning af et ikonisk navn, det kommer til at se fantastisk ud, og det vil få den klassiske BMW-opskrift: frontmotor I6, manuel gearkasse i midten og kørsel bagud. Jeg kan ikke vente på dets endelige afsløring, kærlighed/had forhold og det hele.

[Images by instagram.com/wilcoblok]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.