De første enheder af 2023 BMW 3-serie facelift-modeller er på vej til lokale forhandlere. Men forud for deres markedslancering vil udvalgte medier have en chance for at prøve den forfriskede 3-serie. Fra München kommer en BMW 330e Touring fra 2023 malet i en af ​​BMWs bedste farvemuligheder: Tanzanitblå. Bortset fra den fantastiske blå nuance, har vi også en chance for at se denne 330e Touring med M Sport Package.

Sammenlignet med den mørklagte BMW M340i Facelift kommer netop denne model med krom-prydede designelementer. På grund af fodgængerregler er næsen også mere vinklet, hajagtig, mens afstanden mellem nyrerne og kofangeren er ekstremt slank. Ifølge BMW er bilen nu 4 mm længere, men det skyldes mest de førnævnte ændringer i frontpanelet.

iDrive 8 og buet skærm

Naturligvis er den mest markante ændring inde i kabinen, hvor instrumentbrættet er blevet fornyet, så det kan rumme Operating System 8. Du har nu en 12,3-tommer digital instrumentklynge i det samme buede glashus som den 14,9-tommer berøringsskærm. Sidstnævnte har påvirket udseendet af midterkonsollen, nu gjort enklere, da de fysiske kontroller til klimaindstillingerne er blevet integreret i det store display.

For yderligere at rydde op i interiøret har BMW fjernet den gamle og ret store gearstang til fordel for en langt mere kompakt vippekontakt. Heldigvis er iDrive-knappen stadig der for supplerende brugervenlighed, hvilket desværre er noget, vi ikke kan sige om den indvendige kabine i den seneste 2-serie Active Tourer minivan og X1 crossover. Det tyske luksusmærke har lovet at beholde skiven i fremtiden, men ikke på alle dets modeller.

2023 BMW 330e Touring kan fås med eller uden xDrive, og denne Touring er en baghjulstrækker affære. Den leverer et kombineret 292 hestekræfter og 420 Newton-meter (309 pund-fod) drejningsmoment fra sin turboladede 2,0-liters benzinmotor og elmotor. Det giver den nok hybridpunch til 0 til 62 mph (100 km/t) på mere end anstændige 5,9 sekunder og en tophastighed på 143 mph (230 km/t). I elektrisk tilstand maxer den med 87 mph (140 km/t) og dækker så meget som 38 miles (61 kilometer) i WLTP-cyklussen uden at nippe til benzin.

Den nuværende BMW 3-serie rygtes at have en længere holdbarhed end tidligere modeller. BMW vil angiveligt indstille produktionen af ​​3-serie G20 i juli 2027, efterfulgt af G21 Touring i oktober samme år. En dedikeret elektrisk 3-serie, der kører på Neue Klasse-platformen, rygtes at ankomme i 2025-2026.

[Photos: BimmerToday]

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.