Dag 5 og 6 af pre-PCD roadtrip:
York, Nebraska, Rocklahoma Music Festival, Tulsa Oklahoma, Weird Al Yankovic koncert, Oklahoma City
Samlet antal miles: 2288

Jeg kombinerer to dage denne gang, da der ikke er for meget til køreturene og lignende aftenarrangementer.

Siden jeg voksede op i Colorado, har vi en naturlig rivalisering med Nebraska, især inden for college-sport. Så det føltes bare lidt som at være fjendens linier, være i staten.

Ikke meget forandring, dog i landskabet, går lige sydpå ind i Kansas. Stadig fladt med marker.

Endelig nåede det til Oklahoma, som vil være afslutningen på denne pre-PCD roadtrip, før den RIGTIGE del begynder.

Jeg boede faktisk i Enid, Oklahoma i et år, da jeg trænede pilot. Masser af hårdt arbejde det år. Men denne gang drejer jeg mod øst fra I-35 for at tage til Tulsa.

Betalingsvej til Tulsa. Der er kun et par betalingsveje i Kansas og Oklahoma.

Smuk sø på vej til Tulsa.

Downtown Tulsa er rart, med nogle interessante arkitektur. Jeg hentede min datter fra busstationen, hvor hun var kommet ind fra sit college i Oklahoma City, så det var dejligt at se hende.

Men, hov… Jeg fortæller dig hvad, Tulsa vinder LANGT prisen på denne tur for skøre chauffører. Alle mulige skænderier. Det største var, at jeg skulle igennem et vejkryds, hvor lyset havde været grønt i nogen tid, og flere biler allerede var kørt foran mig. En chauffør zoomede igennem fra krydsretningen lige foran mig, fuldstændig uvidende om, at der overhovedet var et stoplys (eller et vejkryds?) der.

Skræmmende. Blev næsten t-benet og afsluttede turen, og måske endda vores liv, wayyyy for tidligt.

Min datter og jeg tog ud til Pryor, Oklahoma, nordøst for Tulsa, til Rocklahoma-musikfestivalen.

Nogle store musiknavne der. Vi var kun i stand til at tage afsted lørdag, da roadtrip og hendes krav på universitetet desværre ikke tillod mere.

Godt at se nogle tilbagevenden til livekoncerter, når vi går over til “post-COVID”-tider.

Den første gruppe, jeg holdt meget af, var Quiet Riot, et brag fra 80’erne. Sjovt.

Jeg havde aldrig hørt om grupperne “Nothing More” og “In This Moment”, men begge var ret gode. Noget seriøst trommespil fra Nothing More.

Skillet var sjovt, efter at have set dem før og haft et par af deres album.

Jeg troede, der var en sang eller to fra Suicidal Tendencies, jeg havde kunnet lide siden da, men… de var virkelig ikke min ting.

Og så…

Jeg var der virkelig for Evanescence og deres forsanger, Amy Lee. Amy er min alle tiders yndlings kvindelige vokalist. Helt, positivt, fantastisk kraftstemme.

Jeg har købt alt, hvad Amy og/eller Evanescence har optaget og lagt ud. Jeg plejede at sige, at jeg ville købe en optagelse af Amy, der synger alfabetet, hvis hun lavede en. Nå, for mange år siden blev hun mor og gik igennem en moderfase og udgav endda en børnemusik-cd.

Hvor jeg bogstaveligt talt… lyttede til hende synge alfabetet.

Hun vendte helt sikkert tilbage til fuld power rock-kick-ass form i aften. Stemmen er lige så stærk som nogensinde. Håber disse videoer nedenfor bliver gode. Og undskyld de fede fingre, hvor jeg ved et uheld satte optagelsen på pause midt i et par af dem og måtte genoptage.

Det er en skam, at optagelser som disse virkelig ikke fanger kraften i forestillingerne.

Næste var Seether. Godt, men ikke min favorit. DOG synger Seether “Broken”, en af ​​mine yndlingssange gennem tiden. Amy Lee indspillede en duet med Seether på sangen, da hun datede Seethers forsanger.

De havde et grimt brud og har ikke optrådt sammen siden. Så vidt jeg ved, var det første gang i de sidste 15 eller hvilke år, de endda har været til det samme arrangement sammen, så jeg håbede virkelig, VIRKELIG, efter al den tid, at de ville have lagt fortiden bag sig , og syng sangen sammen.

Men desværre nej. For at være retfærdig var “Broken” en Seether-sang, før Amy overhovedet kom med, så han gjorde det solo. Også i lidt anderledes stil end originalen, hvilket IMHO ikke var så godt. Har dog stadig nydt at høre det.

Sidst ude var Korn, en legende i Nu-Metal-skaren. Jeg tror, ​​de sagde, at de har optrådt i 22 år nu? Mest imponerende.

Nogle seriøse musikalske og udøvende færdigheder. Deres basguitarist var særlig episk. Korns musik er dog bare ikke min jam. Men jeg kan sætte pris på evnerne og fan-appellen.

Opholdt sig på Hyatt Regency tilbage i Tulsa om natten. Flere skøre chauffører… puf.

Jeg er et førsteklasses medlem af Hyatts loyalitetsklub. Det kommer med nogle frynsegoder og lejlighedsvise belønninger, som er gode at bruge. En fordel er en personlig “concierge”, der hjælper mig med at foretage reservationer og arbejder problemer. Joanna er helt fantastisk at arbejde sammen med.

Jeg har også en bazillion Hyatt-point, så jeg vil bruge dem under det meste af resten af ​​min tur. Hyatt havde ikke hoteller på de steder, jeg havde boet på til dette tidspunkt, så dette er den første på denne rejse, og jeg burde være på dem det meste af resten af ​​vejen.

Da det er en Regency Hyatt-ejendom, er det pænere med flere faciliteter end Hyatts mere generelle ejendomme som et Hyatt Place. Jeg fik en fin opgradering til en Executive Suite, som stort set er to store værelser sat sammen med en gennemgangsdør, og det ene af værelserne blev til et dejligt opholdsområde.

Min datter trak allerede sovesofaen ud, før jeg kunne tage et billede af hendes værelse.

Da stort set to værelser var forbundet med hinanden, havde hver sit eget identiske badeværelse med bruser.

Dejlig natudsigt over byen fra værelset. Efter en dag med kørsel og en lang koncertfestival var jeg ret træt og styrtede ned igen.

Næste morgen var lidt frustrerende til morgenmad. OVERALT i Amerika ser ud til at være mangelfuldt bemandet, når vi går ind i denne “post-COVID” verden. Pandemien påvirker stadig alle aspekter af livet, næsten 3 år efter nu. Morgenmaden var god, bare meget, meget langsom.

En kort 1,5 til 2 timers kørsel ned til Oklahoma City, tilbage til hvor min datter skal på college. Jeg tog hende og hendes kæreste med ud til middag, efter at have fået en anbefaling til et lokalt grillsted, Clark Crew.

Jeg nyder virkelig ordentlig BBQ, så dette vil være et fokusområde på min tur. Clark Crew BBQ i Oklahoma City har været mester i mange, mange grillkonkurrencer. Lad os se, hvordan de klarer sig. Først og fremmest lækre djævelæg til forretter, og de laver deres egne pickles i 3 niveauer af krydderi. Ret godt.

Datter lavede brisket mac n cheese. Ret godt.

Hendes kæreste lavede grillsandwichen.

Jeg plejer at lave en slags kødbakke som denne på grillpladser, for at prøve flere af etablissementets tilbud. Her har vi brystbrændte ender, brystskiver og ribben.

Beklager, at fokus er lidt sløret på bryststykket her, men du kan godt forstå kernen. Desværre er dette et tegn på det samlede produkt. Virkelig, rigtig gode BBQ-konkurrenter kan give noget fantastisk kød, når de er fokuseret på at lave EN bryst. En eller to stativer ribben. Osv. Du kan lægge hele din opmærksomhed på det ene kød. Når den konkurrent forsøger at opskalere til at drive en restaurant og sætter HUNDREDE af bryster frem hver dag, er det virkelig, virkelig svært at lægge samme niveau af kærlighed og opmærksomhed i hvert stykke.

Her er det, du ser, en pænt tilberedt skive bryst, men den er ikke helt gengivet. Bindevævet indeni er ikke helt nedbrudt, begynder at gå fra hinanden, så det er stort set en hel skive kød.

Smager godt, god konsistens, men det er bare ikke i topklasse, som en BBQ-konkurrent er i stand til at sætte ud i mindre skala.

De brystbrændte ender var dog FANTASTISKE. Min favorit.

De havde også bolognabrændte ender på menuen og måtte prøve nogle af nysgerrighed. Ikke dårligt, men det er stadig bologna. Lidt ligesom kylling, IMHO, hvor du kan gøre nogle gode ting med det, men det kan ikke nå det øverste niveau af saftighed som oksekødsdåse, såsom bryst.

Vi delte en pecan trifli til dessert. Meget godt.

På vej ud fangede pitmasteren mig i at kigge ind ad vinduerne og inviterede mig ind i køkkengruberne for at se deres håndværk. Vi pjattede lidt om teknikker, da jeg altid er på jagt efter selv at ryge den perfekte bryst. Herunder en aktuel metode til at børste med oksetalg ved indpakning i slagterpapir. Jeg satte stor pris på at snakke med ham.

Så tog jeg min datter og hendes kæreste med til en underlig Al Yankovic-koncert. Jeg har nydt Al i årenes løb og endte med at købe alle hans albums. Selvom jeg ikke er en die-hard fan, finder jeg ham ret sjov, og han har også en del faktiske musikalske og lyriske færdigheder.

Denne turné slap han fra at lave sine parodier og fokuserede på sine originale sange. Selvom det er skuffende for nogle, nyder jeg stadig også hans originale ting. Det endte med at blive et rigtig sjovt show. Åbningsakt af Emo Philips, en komiker, der også optrådte i Als film “UHF”.

Jeg kan ikke komme i tanke om en bedre hyldest til Al end at have sneget en optagelse af dette sangstykke.

Boede på Hyatt Place hotel nær Oklahoma Citys lufthavn. Vil vise masser af Hyatt Places i denne journal.

Min datter købte Infiniti QX56 tilbage fra forsikringen som et bjærgningskøretøj, så jeg efterlod den der hos hende. Det er nu hendes, så jeg har fortalt hende, at hun er ansvarlig for alt og hvad der sker med det herfra.

Okay, pre-PCD-tur færdig! Næste op, South Carolina og BMW Performance center, her kommer vi!


Sidst redigeret af Wild Blue; I dag kl 10:57..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.