Selvkørende teknologivirksomhed Argo AI udruller en altomfattende samling af autonome køretøjsprodukter og -tjenester designet til kommerciel brug, så de passer til flåder og alle køretøjstyper.

Udover selvkørende teknologi inkluderer produkter fra virksomheden baseret i Pittsburgh et køretøjs- og flådestyringssystem og en dataanalyseplatform for køretøjer, der bruges til tur- og leveringstjenester.

Argo, primært finansieret af Ford Motor Co. og Volkswagen Group, tester selvkørende teknologi på offentlige veje i Pittsburgh; Detroit; Austin, Texas; Miami; Palo Alto, Californien; München; og Hamborg, Tyskland. Virksomheden udfører også offentlige pilotprogrammer med Lyft i Miami og med Walmart i Austin og Miami.

Argo bruger Ford Escape crossovers og Ford Fusion Hybrid sedans i amerikanske test og elektriske VW ID Buzz varevogne i Tyskland.

“Argos produktøkosystem tilbyder virksomheder de tilpassede værktøjer og løsninger, de har brug for for at integrere autonome køretøjer i deres eksisterende operationer,” siger Brett Browning, Argos teknologichef og executive vice president for produktudvikling.

Argos selvkørende teknologi er tilgængelig i fire kategorier: dets Connect-system, Autonomy Platform, Autonomy Solutions og Autonomy Data and Analytics.

Argo beskriver Connect som porten til sin selvkørende teknologi. Connect giver virksomheder mulighed for at integrere virksomhedens teknologi i deres eksisterende tjenester via applikationsprogrammeringsgrænseflade.

Connect er også et planlægnings- og afsendelsesværktøj og håndterer kundevendte tjenester såsom oplåsning af et køretøjs døre.

Argo Autonomy Platform inkluderer al den hardware, software, kortlægning og back-end support, der er nødvendig for at gøre det muligt for en virksomhed at betjene selvkørende køretøjer på offentlige veje.

Det omfatter:

• Argo Drive hardware og software til at analysere et selvkørende køretøjs omgivelser, fornemme andre trafikanter, forudsige deres handlinger og betjene styring og bremsning i overensstemmelse hermed.

• Argo Lidar til at give 360-graders sansning omkring et køretøj. Den er designet og fremstillet af Argo.

• Argo Map, som leverer high-definition, gadeniveau-gengivelser af veje og trafikinfrastruktur såsom hastighedsgrænseskilte i de byer, hvor Argo tester. “Vi har bygget en nøglefærdig proces for at kunne indsamle data og bygge kort for enhver by ret hurtigt,” sagde Argo-talskvinde Catherine Johnsmeyer.

• Argo Hub, som bruger cloud-baseret kommunikation og anden teknologi til at give fjernfejlfinding og vejledning af AV’er.

Argo Autonomy Solutions, som er Argos flådedriftssystem, omfatter dataindsamling, sensorkalibrering, køretøjsvedligeholdelse og terminal- og personalestyring. Argo Autonomy Solutions kan skaleres til enhver størrelse virksomhed, sagde virksomheden.

Argo Autonomy Data and Analytics indsamler data om køretøjer for at forbedre deres selvkørende drift og give indsigt i, hvordan de præsterer. Det giver også en virksomhed mulighed for at forfine køretøjslogistik og drift og hjælper byregeringer med bedre at administrere AV’er på deres gader, sagde Argo.

“Vi beviser allerede vores produkter og tjenester gennem vores udviklingsflåde såvel som gennem forbrugerrettede programmer med Lyft og Walmart,” sagde Browning.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.