Slående Kokomo støbeanlæg fagforeningsarbejdere i Indiana ratificerede en aftale med Stellantis mandag, hvilket afsluttede en standoff, efter at lokale kontraktforhandlinger brød sammen i slutningen af ​​sidste uge.

“Stellantis er glad for, at medlemmer af UAW Local 1166 på Kokomo, Indiana, Casting Plant har ratificeret en ny lokal aftale,” sagde virksomheden i en erklæring tirsdag. “Driften på fabrikken blev genoptaget med tredje skift mandag den 12. september.”

En langvarig strejke på fabrikken ville sandsynligvis have truet Stellantis produktion i hele Nordamerika.

Mere end 1.000 fagforeningsmedlemmer ved Kokomo-operationerne gik i strejke lørdag, men fagforeningen og ledelsen nåede en foreløbig aftale om en ny lokal pagt tidligt mandag, og arbejderne ratificerede den samme dag.

Fagforeningsmedlemmer forblev fra jobbet, mens afstemningen fandt sted, en UAW sagde talskvinde. Fagforeningen sendte en opdatering til sin internet side annoncerede den vellykkede afstemning, men den afslørede ikke stemmeoptællingen eller delte detaljer om aftalen.

Bestræbelser på at nå Local 1166 og en talskvinde for UAW tidligt tirsdag var mislykkede.

UAW sagde mandag, at dets forhandlingsudvalg stod stærkt med støtte fra de strejkende UAW Local 1166-medlemmer for at vinde en aftale, der vil rette op på “uacceptable” arbejdsforhold.

UAW-præsident Ray Curry sagde, at aftalen var et “testamente for UAW-solidaritet”, og at “arbejdsforholdene vil forbedres betydeligt.”

“Miljøet i anlægget er blevet forværret gennem årene på grund af virksomhedens beslutning om at spare penge ved ikke at vedligeholde eller sørge for den korrekte HVAC i anlægget,” sagde Cindy Estrada, leder af UAW’s Stellantis-afdeling, i en erklæring mandag.

“Forhandlingsudvalget kæmpede også hårdt for at vinde snesevis af krav, som medlemmerne havde fremsat. Denne aftale vil tage fat på disse og mange andre spørgsmål, som vil gavne de lokale 1166-medlemmer.”

Stellantis sagde i august, at det investerede 99 millioner dollars på tre fabrikker, inklusive Kokomo Casting, for at producere en ny 1,6-liters turboladet motor, der har “fleksibilitet til hybrid-elektriske køretøjsapplikationer.”

Motorblokkene vil blive støbt hos Kokomo Casting, hvor der vil blive investeret mere end 14 millioner dollars for at konvertere eksisterende trykstøbte maskiner og celler til den nye motor.

Den næste generations motor vil drive to fremtidige hybridmodeller i Nordamerika og vil være den første hybridmotor for virksomheden i regionen. Produktionen forventes at begynde i begyndelsen af ​​2025.

Stellantis og Samsung SDI sagde, at de vil bygge en ny batterifabrik i nærheden af ​​bilproducentens motor, støbning og transmission i Kokomo, efterhånden som bilproducenten øger EV-produktionsplanerne.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.