BMW 3-serie har netop modtaget sin midtcyklus-opfriskning, og den ser skarp ud. Mens præ-LCI-bilen var virkelig smuk til at begynde med, med unikke forlygter, nyregitter i passende størrelse og et af de eneste subtile designs i BMW’s sortiment. Heldigvis beholdt den nye LCI sin smukke subtile, mens den skærpede nogle af dens detaljer for at få den til at føles mere sporty. I dette nye fotogalleri kan du se den faceliftede 2023 BMW M340i i Frozen Pure Grey, og den ser flot ud.

I en verden af ​​BMW X7’ere, 7-serier og 4-serier er det fantastisk at se en BMW så smuk som denne nyligt faceliftede 3er. Frozen Grey er et godt farvevalg, fordi det er ret simpelt og beskedent, men når du kommer tæt på får dens matte finish det til at virke mere specielt. Det fungerer også godt med de sorte accenter på M340i.

2023 bmw m340i sedan 01 830x5532023 bmw m340i sedan 01 830x553

Opfrisket udvendigt design

BMW 3-serie Facelift kommer med et “betydeligt mere muskuløst og markant” nyregitter, en blank sort inderside med en kromramme og dobbelte lameller. eller valgfrit mesh-design. Sportssedanen får slankere forlygter med skarpere LED-kørelys, der ligner et “L” på hovedet. BMW M340i Facelift M Performance-versionen får de adaptive LED-forlygter med blå accenter som standardudstyr. For at forenkle lysdesignet har den nye 3-serie mistet sine separate tågelygter, da disse er blevet integreret i hovedlygterne.

2023 bmw m340i sedan 15 830x5542023 bmw m340i sedan 15 830x554

Under det nye netgitter og forlygter erstatter meget større luftindtag de gamle, mindre. Dette er nok det største forbedringsområde. De store luftindtag i M Sport Package er ligeledes lakeret i samme karrosserifarve som bilen, sammenlignet med sort som tidligere. Dernæst modtog frontpanelet et sekskantet luftindtag flankeret af luftgardiner. Bagpå er baglygterne stort set forblevet de samme, men kofangeren har en slemme diffuser og et stort blanksort område med lodrette reflekser.

På grund af fodgængerregler er næsen også mere vinklet, hajagtig, mens afstanden mellem nyrerne og kofangeren er ekstremt slank. Ifølge BMW er bilen nu 4 mm længere, men det skyldes mest de førnævnte ændringer i frontpanelet.

Drevet af B58-motoren

M340i er også en af ​​BMWs bedste all-around biler. Dens 3,0-liters turboladede inline-sekser giver 382 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 lb-ft, hvilket hjælper den med at nå 60 mph på under fire sekunder. Til reference har den mere kraft end E46 M3, er hurtigere end E92 M3 og er mere komfortabel end begge dele. Selvfølgelig mangler den noget af præcisionen og finessen fra begge disse biler, men når det kommer til direkte ydeevne, knuser M340i de ældre M3’ere. For helvede, den er nok hurtigere end F80 M3 i den virkelige verden.

Når du ikke knuser ældre M3’ere ved lyskryds, er BMW M340i også en fantastisk hverdag. Den er komfortabel, dens firehjulstræk gør den anvendelig i næsten al slags vejr, og den er spækket med teknologi. Så M340i er lige dele trafiklysracer og daglig pendlerbil. Det er i hvert fald formålet med M Performance-biler, da de formodes at have mere ydeevne end normale BMW’er uden at miste komforten og luksusen. 2023 BMW M340i kan være det bedste eksempel på den filosofi.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.