Den nuværende generation af 300’eren, der blev introduceret i 2005, markerede en tilbagevenden til baghjulstræk for navneskiltet, der debuterede i 1955. 300C tilbød dengang en 5,7-liters Hemi-motor med 345 hk.

Sedanen blev navngivet 2005 North American Årets bil. Chrysler tilbød firehjulstræk modeller for at hjælpe med at stimulere efterspørgslen i stater, der oplever vintervejr.

300’eren fik en opfriskning for 2015-modelåret, der omarbejdede gitteret og interiøret.

“Vi fejrer Chrysler 300, og det er en ikonisk arv i bilverdenen,” sagde Chris Feuell, CEO for Chrysler-mærket, i en erklæring. “Chrysler 300 ændrede bilverdenen på så mange måder, og vi vil føre den ånd af opfindsomhed videre, mens vi transformerer Chrysler med en fuldt elektrificeret fremtid og banebrydende kundeoplevelser.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.